В коя зала тренирате?

05.04.04
11:57

Ако искате всеки да си каже в коя зала тренира, дали е доволен от
нея, колко се плаща и всякаква друга информация.
Мисля, че ще е удобно за справка ако някои не се е ориентирал или просто иска да смени залата...
Аз сам от София и тренирам в залата на стадион ‘Раковски’ в кв. Иван Вазов. Залата не е много голяма и е от типа ‘сау железо’ :)
тренировката е 3 лева.

P.S. Поствам темата, защото мисля скоро да сменя залата и се надявам да има някой с добро предложение.

Аз съм в Domino Gym - намира се в 107мо училище, на 500 метра от хотел Хемус, който пък се намира на 500 метра от хотел Хилтон, който пък е до НДК, което е пък на пъпа на София :).

05.04.04
15:49

Я това е доста близо до мене, само дето с училищата сам доста зле :)
отдавна не ги посещавам... Но лесно ще го намеря
Голям ли е и колко е тренировката там?

SN

05.04.04
18:02

Аз съм от Бургас ходя в залата “Ajax” залата е добра.Там съм с карта и излиза по 1-2 лв. на тренировка  :D :D

gotcha - не е голяма, доста неугледна, но мен ме кефи да тренирам там, а и хората са свестни - 22 лв е картата за 12 посещения, единично е 2,50. Има всички необходими уреди, дискове, дъмбели.

ВН

05.04.04
20:14

Аз понякога правя компания на Sax.

EN

05.04.04
21:02

Абе хора мноо скъпи тия зали дето вие ходите... В залата в която ходя аз 1 посещение е 2лв. има различни карти, като най-голямата е за 24 посещения и струва 30лв. което си е супер изгодно като гледам вие за кви пари тренирате  :P ... Иначе е съвсем нормална зала без кой знае какви екстри.

05.04.04
21:11

EnTiCeR, добре де кажи къде се намира твойта зала?
аз хода за 3 леа щото ми е на нема 5 минути пеш  :)
не ми се пали колата да хода на фитнес...

LU

05.04.04
22:07

Gotcha,брато и аз съм на Раковски само че за по 2лв сутрин.Фитнесчето е много добро защо искаш да го сменяш?

EN

05.04.04
23:08

Ми намира се в 1 училище 149 ако не се лъжа, тва е в Овча Купел, фитнеса на Митьо Крика (абе тва май вече за 68 път го казвам а??? Извинете ме, че се повтарям ама човека пита), намира се на 5-6 мин. от нас с кола, така че не ми е особено далече...

07.04.04
23:18

Ми то и аз дигам в залата на стадион Раковски вечер след работа. Верно няма много машини и глезотии ама е това е зала в която се тренира много здраво и ако целта ти е да станеш грамаден то това е точното място. В часовия диапазон в който аз ходя 18-20 хората са готини и може да се посъветваш с всеки без да се притесняваш има и доста здравеняци които с готовност се отзовават при вссяка ситуация.

08.04.04
00:37

Lubo, Velko :)
добре ние заличката ма липсват някои неща даеба :(
аз ходя там всеки ден без събота и неделя от 5 до 7 грубо :)
дайте да се разбереме някакси кой кой е :)
аз нося цаки и сам със син анцуг хаха
24 годишно момче :lol:

08.04.04
09:22

Naistina sa vi skupi zalite we!!!Az tuka v plovdiv hodq za po 1.5 kinta na trenirovka!!!

10.04.04
16:41

аз хода в Атама фитнес на Ситняково бившата баня,където застреляха женята.Малко е скъп но е страшно локсозен.Плакщам 39 лева за 10 пъти.Иначе единична тренировка без карта е 8 лв.

12.05.04
15:31

Аз ходя във фитнеса в 56 СОУ в кв. Люлин. Малък фитнес е. Едно посещение е 2.50 лв., за 8 ходения картата е 12 лева. За 30 е 30 лв. Избрах го, защото ми е близо.

13.05.04
01:00

...

Мнението беше редактирано от Cnupo на 13.12.11 15:02.

13.05.04
13:53

Аз ходя когато ми е кеф в “Jimbo” в Бургас - за 2.50лв, което ми се струва скъпо, имайки предвид, че най-често ходя на фитнеса до х-л.Драма, където плащам 1лв, а си има всичко, което ми трябва без велоергометър, което е кофти ма аз така или иначе си имам вкъщи.

Тва за 8-те лева ми звучи направо невъзможно - какво толкоз има, че да струва 8лв - Джесика Алба прави масаж на почивката м/у сериите :lol:

14.05.04
03:07

[quote author=“Cnupo”]По принцип тренирам в ОУ “Ангел Кънчев”, маи клуба се казва “Клуб 22” или нещо такова (това е във Варна), а иначе се случва да ходя и на “Спартак”, също така мисля да ходя в читалище Маяковски :) ...но цените са доста по евтинки от тези вашите, в първият клуб тренировката струва 1,50лв., в “Спартак” струва 1лв :)

Еее и аз ходех преди на Спартак... доста време мина май от тогава  :)
Още ли се подписвате там , че ше си подреждате уредите и тн  :shock:

GR

14.05.04
14:24

русе, зала трисет. 2лв. на тренировка, 18лв карта=месец

вие трошите големи пари ... преди ходех на Норд(басейна) където мсечната карта беше 15лв, а срещу студентска книжка 10лв.

на норд има достатъчно уреди, простор, 4 басейна, пързалка, ринг. на трисет ... има всичко за което се сетите. достатъчно пространство,но мпоже да има и повече. има много машини, което позволява постоянното разнообразяване на тренировките

14.05.04
23:20

Пичове явно има голямо значение от коя част на страната сте :)
В София има зали от 1-2 лева до 20 лева ( не е майтап в залата на Радисан хотела е 20 лева тренировката без солариума :) )
Така, че ефтино/скъпо е доста относително.
Аз сега смених залата и сам на една, която е 5 лева тренировката със всевъзможни уреди и глезотии ама пак някои неща липсват, така че понякога в най-умрялата зала може да си направиш най-силната тренировка :)

15.05.04
01:41

Sax kude to4no e tova 107 u4.? Az sum dosta blizo i mnogo bih iskal da doida. Zna4i spirkata na 9 pri hemus kudeto e…nakude ot tam—-nagore, nadolu kum NDK, naliavo kum seminariata ili nadiasno kum spartakus? Ako ima ne6to izvsetno do tova u4ili6te? :wink:

16.05.04
23:16

...

Мнението беше редактирано от Cnupo на 13.12.11 15:02.

17.05.04
12:22

[quote author=“Cnupo”]beastie: ми още се подписва, но аз незнаех, че за това се подписвам, всъшност си нямах и на представа защо се подписвам, но нали такава е процедурата и какво да правя, подписвам, не че си подреждам уредите де :)

Бе тва е уникалната зала заклевам се  :) 
Един се контузи пред огледалото. Беше дошъл с аверката си и чупи некви стойки... по едно време си сецна кръста и замина  :lol:

ТМ

19.05.04
00:17

125 училище....а не съм сигурен намира се в Младост 1 май...Сега близо до него отвориха ако не се лъжа фитнес Младост.Абе слизаш по едни стълби в едно мазе.Не е кой знае какво,има доста дървени самоделки,но е левче кефче а и вече съм свикнал.

25.05.04
16:04

Значи аз съм от Пловдив и тренирам в залата на “масъл арт”.Рондото й викаме.единична тренировка 1.50.Преди си взимах карта от 11лв за 8 тренировки.но веднъж се разболях много лошо и тъй като картата е за месец ми изгоряха 6 фитнеса :( Залата е добре оборудвана със 3 лежанки и още 2 наклонени.има си и пътечка,скрепци,лег преси,успоредка,много дъмбели и т.н.Много от новите уреди са за жени.Залата се държи от Ким Мерджанов и както знаете той е сериозен човек обича спорта и държи всичко да е изрядно в залата.В нашата зала тренират балканския шампион Орлин Стоянов,републиканския Иван Йорданов,както и бившата републиканска Румяна Присадова.Днес дори като тренирах дойдоха познатите ви ИНТЕЛИГИЕНТИ Митьо Крикъ и Киру СкЪлатЪ.Наредиха си камерите,Крикъ с влажен поглед почна да маже Иван Йорданов-Руфата с боя и след малко почнаха да го снимат.Братлета ей тоя човек Руфата от мойта махала знам го че е релефен-винаги е бил такъв но сега беше и релефен и огромен.С оправени вече крака-абе уникален.ГЛЕДАЙТЕ предаването в неделя от 3 и 30 май беше да го видите.Заслужава си.Снимаха и Орлин но той съвсем си беше изгубил формата.Без никаква преса и като цяло с малък релеф.Абе интересно ми беше-аз дори спрях да тренирам да ги зяпам.Но наистина Руфата ако някой спонсор го фане да му дава пари ще стане голяма работа-по висок е от Христомир и като цяло с по добра генетика.Ако някой има работа в Пловдив да дойде в нашата зала да види кви са условията или просто за да види Иван Йорданов-Руфата и уникалната му форма.

31.05.04
00:04

az hodq na stadion Gerena “pri chicho”
samo mestnite bilderi q znaem shtoto nema tabelki nema nishto
plashtash 1lv i stoish cle den ako iskash
usloviqta ot 50te godini no na nas ni haresva, toest vsichko e leko zanemareno no ne sme nqkvi p**ki….vajnoto e da stava za trenirane a do tolkova vse pak se poddyrja…vajnoto e che e 1LV :) :) :)
ima i karta za 1 mesec - 10lv :) .. e tova ako ne e oferta…

31.05.04
00:08

Ludi ceni. :)  Kaji plz s kakvo e oborudvan.

31.05.04
00:45

lejanka - 4 br
triceps edno takova za dyrpane - 3 broq
za klek - 1
za kraka - po 1 broi ot dvata
skot - 1 broi
lodka -1 boi
lostove - BOL (golemi -20kg i malki 5kg, 10kg po nqkolko )
dympeli ( e tuka e loshoto ima samo) - 5, 10, 12, 15, ~17,20…..
*dympeli nqma ot 0-15 po golqma raznovidnost
skot - 1br
presa -  1br
za koremni presi - 3br
butterfly - 1br
za kraka za sybirane i razkra4vane - po 1 br
i edno takova s 2 vyjeta deto se pravqt gyrdi kato gi dyrpash i sybirash pred teb…
gore dolu tova se sehtam mai…ako ima neshto pitai :)

31.05.04
00:49

Wow i tova ako e bedna i zanemarena zala. Spored men si e mnogo dobre natupkana… Tova butterfly kato raztvariane vstrani na dumbeli li e? Predpolagam ima i veloergometur ili puteka? Tova “takova”... deto e za gurdi portalen skripec li e? Spored men si e super zalata.

31.05.04
00:54

emi vsichkite uredi trea da se pretapicirat
tejestite ima mnogo ama sa odripavi baq i prashni
fitnesa e absoliutno neudoben za jeni…nqma nito kolelo nito pyteka
a da “onova” e portalniq skripec
no naistina e super ne poddyrjana
no za parite si e idealna
az ne se oplakavam…samo komentiram usloviqta i si treniram :)

В София фитнес “strong”,30лв. 15 тренировки и си цепа картата с брат ми.

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 10.05.11 23:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1