Моля помогнете при избор на хранителен режим и тренировки

Здравейте значи проблемът ми е следният когато бях малък надебелях много ядох много вредни храни и не се замислях за бъдещето си сега съм 1.72 и тежа 85 килограма на 14 години съм посещавам фитнес ходя всеки ден. Искам да отслабна страшно много.  първо искам да кажа хранителния режим който ми бе преписан от диетолог Сутрин - Ям една филийка пълнозърнест хляб (25грама) и една малко парченце сирене с чай без захар или какъфто и да е потсладител)ако закъската ми е в 7:00 часа в 10:20 ям плод по избор без банан или грозде) на обяд към 1:30 ям пилешка пържола или сълата със зеле без олио към 16:30 ям отново плод по избор без банан или грозде към 19:00 часа ям риба в плик отново или задушени зеленчуци към 21:30 ям обезмаслено кисело мляко
това е програмата която беше казана от диетолог другото което ми беше предложено бе да спра сладките храни и пърженото и да се прибирам пеш от училище защото то е на 5 километра от моят дом и така съм щял да сваля бързо килограми . Много ви моля кажете вашето мнение за това което ви казах правилно ли е всичко предложете вашият режим и кажете какво друго да правя за да достигна поне 75 килограма колко време да пазя диетата и тн.т

Хранителният режим е добър. Кажи стаж в фитнеса, тренировъчен режим, кардио има ли?

31.10.11
12:15

Нали знаеш, не става само с ядене, требе и акъл! Наред с хранителния режим, горещо ти препоръчвам и буквар ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1