Въпрос относно годност на Gaspari Mitotropin

Някой има ли представа колко е годността на хапченцата митотропин? Благодаря предварително :)

Няма ли етикет или маркер, който да посочва това на кутийката? Сами по себе си нямат годност без партида (мисля).

Ами отдолу има етикетче(като от ценичка) на което пише 08.10.2013, но такъв етикет може всеки да сложи за това ме интересуваше дали някой знае горе-долу колко време могат да се ползват. Благодаря ще се доверя на написаното :)

31.10.11
10:53

И на моя пише до 2013, но е като печат, на шишинцето.

казано от rumen_pro на 31.10.11, 10:53:

И на моя пише до 2013, но е като печат, на шишинцето.

Така и трябва да е.

Георги, я виж дали под “ценичката” няма по-стара дата. Ако няма никъде щампован срок на годност, качеството на продукта е под голям въпрос. :)

Тихомир е прав. При мене беше щамповано под цената и също беше до 2013г.

Според мен, трябва да си доста внимателен, освен ако под това етикетче не отриеш същият срок на годност, само че щампован, в което силно се съмнявам. На абсолютно всеки един продукт фигурира срока на годност, така че причината да се постави нов такъв етикет ме навежда само на една мисъл, а теб?

31.10.11
14:34

Може ли да споделиш от къде си закупил въпросния продукт?

Просто ме интересува (предполагам и другите). Ще е добре да се знае от къде е купен, за да не купуваме продукти от същото място.

Под ценичката няма нищо (самото етикетче беше на кутията, не на самото “бурканче”)  Когато си го купих изобщо не се бях замислял че и хранителните добавки имат срок на годност ...

П.П Един приятел ми го купи и в момента не мога да ви кажа от къде.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1