Уреди за футболист?

Здравейте, на 17 години съм. Мисля, да си купя лост за вкъщи, въже за скачане, 2 дъмбела по 15 кт и се надявам да ми кажете поне още нещо, като изключим пудовки. Тренирам футбол от 8 години. Играя централен защитник което ще рече, че трябва хем да съм бърз за да не ме надбяга някой нападател, хем да съм физически здрав за да взимам единоборствата. С храната съм добре запознат, бяха ми дали от Националния отбор списък с храни който да ям и който да избягвам. Всеки ден работя за развитие на долната част на тялото и затова целта ми е сила, бързина, пъргавост и що годе ММ. Искам да развия горната част на тялото максимално добре, без да има вдървяване и ефекти който биха ми дали минус във футбола. Ще се радвам ако ми кажете нещо което би било добро за тренировки за развиване на горната част.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.10.11 20:36.

Кажи стаж в фитнеса имаш ли. С лост и дъмбели ще имаш напредък само в първите 1-2 месеца след това само ще поддържаш това което си натрупал. Въже за скачане защо ти е след като искаш развиване на горната част на тялото. Със сигурност ли имаш режим на хранене за покачване на килограмите?

Ами във фитнеса нямам редовен стаж, ходя от дъжд на вятър. Скачането на въже го искам за да развивам издръжливост, а режима на хранене го имам, просто в момента не се храня много правилно и сега след като купя тези неща започвам.

Предлагам ти да погледнеш това: http://www.bb-team.org/articles/3180_futbol-i-fitnes-kombinatsiya-nevazmozhna#axzz1cIjzOdFx

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1