хранителен режим - с математиката добре. ама практиката ми куца

Здравейте,
От известно време чета. Сега питам :)

Смятах смятах по формули теми и прочие и докарах следните стойности

187см 95кг

210г белтък
93г блажно
280г захар 

разпределено на 5 приемеа както следва
1во  57 белтък 75 захар 27 блажно
2ро - 57 белтъ 75 захар 27 блажно
3то - 19 белтък 25 захар 9 блажно
4то - 57 белтък 75 захар 27 блажно
5то - 19 белтък 25 захар 9 блажно

До тук чудесно, но какво , да е това ядене. Извара вечер - става, пилешко става. Ама сутрин от къде този протеин, или пък следобяд. На обяд каквото има в стола, нещо с мръвчица, яхнийка някаква - закрепва се положението.
Дайте ми някакви идеи плс за сутрин и следобед

мерси много

31.10.11
19:52

казано от николай николай на 31.10.11, 18:27:

Здравейте,
От известно време чета. Сега питам :)

Смятах смятах по формули теми и прочие и докарах следните стойности

187см 95кг

210г белтък
93г блажно
280г захар 

разпределено на 5 приемеа както следва
1во  57 белтък 75 захар 27 блажно
2ро - 57 белтъ 75 захар 27 блажно
3то - 19 белтък 25 захар 9 блажно
4то - 57 белтък 75 захар 27 блажно
5то - 19 белтък 25 захар 9 блажно

До тук чудесно, но какво , да е това ядене. Извара вечер - става, пилешко става. Ама сутрин от къде този протеин, или пък следобяд. На обяд каквото има в стола, нещо с мръвчица, яхнийка някаква - закрепва се положението.
Дайте ми някакви идеи плс за сутрин и следобед

мерси много

Блажно .. захар ... Мъка мъка :) Кисели млека, яйца, месо, кашкавал, сирене, прясно мляко и тн. Прочети повече теми за хранителния режим, защото едва ли на някой ще му се занимава да ти обяснява нещо от, което си нямаш представа. Айде жив и здрав :)

31.10.11
20:17

Разгледай тази тема пише и храните най отдолу  http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742

Блажно, захар. . нарочно използвах тези думички. много са звучни :)

мазнини и въглехидрати лесно мога да си набавя и сутрин и следобед. Посочената тема я четох няколко пъти, но преблема е че няма как да извадя разни манджи в офиса и да мезя в 16:30. за това идеята ми беше за този момент следобедния някой протеиче което мога да хапна без ад трябва да приготвам нещо, да готвя, да мъкна кутии с храна и т..н. Мислих си примерно за кренвирш, ама в него има доста ненужни боклуци. Таааа това са ми кахърите :)

31.10.11
21:49

казано от николай николай на 31.10.11, 20:51:

Блажно, захар. . нарочно използвах тези думички. много са звучни :)

мазнини и въглехидрати лесно мога да си набавя и сутрин и следобед. Посочената тема я четох няколко пъти, но преблема е че няма как да извадя разни манджи в офиса и да мезя в 16:30. за това идеята ми беше за този момент следобедния някой протеиче което мога да хапна без ад трябва да приготвам нещо, да готвя, да мъкна кутии с храна и т..н. Мислих си примерно за кренвирш, ама в него има доста ненужни боклуци. Таааа това са ми кахърите :)

Протеиновите матрици или протеинови барове разгледа ли като вариант между храненията :)

м, на тези протеинови блокчета не бях обръщал внимание. може да взема нещо такова да хапвам следобяд - нещо с повече протеин и може да го комбинирам с плодове, които така или иначи си нагъвам следобяд.

Мерси за съвета ;)

01.11.11
12:31

Много смяташ...

За следобяд протеиновите блокчета са супер, може и 100гр ядки, кисело мляко... Един приятел даже си носи изпържени белтъци... :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.11.11 15:31.

а от къде да си купя такива блокчета ?

01.11.11
17:37

казано от николай николай на 01.11.11, 17:01:

а от къде да си купя такива блокчета ?

http://shop.bb-team.org/zamestiteli-na-hranene

http://shop.bb-team.org/proteinovi-deserti-barove

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1