Голям въпрос...

17.06.05
13:21

Здравейте !

Не съм сигурен дали темата ми е точно за тук...
Така... тежа 46кг, висок съм 162см и съм на 15г.(ниското тегло ми е проблем) и тренирам вкъщи 3-4 пъти седмично по тазипрограма.
Въпроса ми е колко калории е най-добре да приемам дневно и как да разпределя въглихидратите, протеините и мазнините. Също ,ако можете да ми препоръчите какво горе долу да ям и какво да изключа напълно.
Основното ми меню съдържа пилешко, телешко, риба, кисело мляко, хляб “Бонус”(който се води, че е без брашно и има 41% съдържание на въглихидрати), зеленчуци - грах,ориз,царевица,краставица и по-рядко моркови и картофи. Сладко не вкусвам въобще, също така и нищо пържено.

В правилна посока ли съм и какво бихте ми препоръчали ?

Благодаря предварително.

17.06.05
13:56

Трябват ти мн повече въглехидрати, все пак трябва да качиш, а не обратното. Яж ориз, макарони, картофи, също и яйца и мляко освен месото. За закуска и обед гледай да поемаш повечко въгл., а вечер по-малко. Мазнините да бъдат ок. 20% от дневния калориен прием и най-вече със растителен произход.
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1