трибестан + еленов корен

UC

16.06.05
21:47

съжелявам ако не съм ги поставил в забранени медикаменти - незнам към кое спадат :) та въпроса ми е - еленов корен + трибестан - 60 лв.
по добре ли в от - Креатин + глутамин/или амино/ + Суроватъчен протеин и ако зимам този еленов корен + трибестан ще има ли някви странични ефекти / смятам ако ги зема да ги пия 1 месец ( 30-40 дена) ???

16.06.05
22:36

:shock: Човеко, набави си нещата от точка 2 (протеин, амино, глутамин) пък тогава си давай парите за “тревички”.....

16.06.05
22:49

за еленовия корен... знам че каачва силата доста за за трибестана .... ами ... достига се до 20-29 % от ефекта на стероидите :twisted:  без да ти вреди по 1 грам на ден ти стига :D но незнам точно кога требе да спреш да го пиеш за да не се получи ароматизиране :oops:

ако вече си стигнал почти генетичния си максимум .... тогава е по добре да прибегнеш до трибулуса и еленовия корен ако още си далече от максимума .. даваи с амино креатин и глутамин :twisted:

16.06.05
22:53

[quote author=“aide_na_kafe”] за еленовия корен... знам че каачва силата доста за за трибестана .... ами ... достига се до 20-29 % от ефекта на стероидите :twisted:  без да ти вреди по 1 грам на ден ти стига

да ама тези билки ще имат ефект (евентуално) ако си набавяш заедно с тях и достатъчно протеин, амино....
от ароматизация няма опасност....нивата на тестостерона не се повишават толкова драматичо колкото при употребета на стероиди :D

17.06.05
01:30

от куде си купувате еленов корен?

17.06.05
06:40

то вярно че не се покачват нивата толкова много но ако го пиеш повечко време и аз незнам колко точно ... май може и тва да се получи.....

17.06.05
06:44

[quote author=“aide_na_kafe”]то вярно че не се покачват нивата толкова много но ако го пиеш повечко време и аз незнам колко точно ... май може и тва да се получи.....

хахха :D

17.06.05
06:52

[quote author=“der_meister”][quote author=“aide_na_kafe”]то вярно че не се покачват нивата толкова много но ако го пиеш повечко време и аз незнам колко точно ... май може и тва да се получи.....

хахха :D

е недеи се смеи де :lol:  така съм чувал е нека некои от админите да кажат че те требе да са най прави :P ако бъркам ще се призная за виновен :oops:

знам че повече от 2-3 месеца .... требе да се пие с почивки ама може и да греша

17.06.05
07:52

кой е казал, че трябва да се пие повече от 2 месеца :?:
2 месеца и после почивка 4-5…. :D

17.06.05
11:16

[quote author=“Lud_monax”]от куде си купувате еленов корен?

От аптеката бе пич :) . Няма от месарницата да го взимаш :)

17.06.05
14:20

по повечето аптеки казват че го няма а под каква форма е ?(таблетки течност?)

UC

17.06.05
14:38

смятам да си взема еленов корен+трибестан+суроватъчен протеин/ в къщи имам 200 гр креаин и 100 гр глутамин/ еленов корен - е течност....а да ви попитам колко струва този еленов корен/искам да ми стигне за 30 дена/ както и колко струва трибестаба /пак за 30 дена/ и трибестана колкото разбрах е 25%стерои - ще ми навреди ли???

17.06.05
14:49

Еленовия корен е растителен анаболен стероид.Няма нищо общо с ефекта на трибестана.Тез пари по добре ги дай за хубав глутамин(мое мнение).

UC

17.06.05
15:21

е добре ли е тогава - Глутамин+трибестан+креатин+суроватачен протеин???

17.06.05
19:37

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]е добре ли е тогава - Глутамин+трибестан+креатин+суроватачен протеин???

тва е не само добре ... тва е мечтата на бая хора дет нямат достатъчно пари кат мен ....

30.06.05
14:23

[quote author=“der_meister”]кой е казал, че трябва да се пие повече от 2 месеца :?:
2 месеца и после почивка 4-5…. :D

Аз лично от разговорите си с аптекари и лекари знам, че Трибестан действа най-добре когато е вземан поне 2 месеца. Аз лично го пия само сутрин по 2 таблетки ... и това е всичко. Доволен съм от ефекта. По принцип преди съм го вземал и 3х3 (9 таблетки на ден) но това при сегашната му цена е много скъпо, а и сега има ефект само с 2 на ден.

От Българска Фармацевтична Група даже дават схема за 90 дена. http://www.tribestan.com/tribulus_warning.phtml

Мисля си обаче че ако го пиеш по малко от два месеца ще изгубиш от ефекта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1