игли

Темата е заключена.
GE

09.06.05
12:29

изкам да попитам някои по напреднал знае ли какви игли се ползват за различните места на инжекция? примерно за рамото,крака и дупето? колко да са длъги..за дупето знам че е 3см но за крака и рамото?

09.06.05
15:14

[quote author=“georgi_k”]изкам да попитам някои по напреднал знае ли какви игли се ползват за различните места на инжекция? примерно за рамото,крака и дупето? колко да са длъги..за дупето знам че е 3см но за крака и рамото?

За задника 3см е малко! Аз лично ползвам доста дълги - 50мм мисля че бяха (и ги забивам докрай)! За рамото и бедрото се ползват по-къси (тези 30мм ще станат)!
Само не разбрах къде точно ще се инжектираш и с какво :D !
Хич не е за препоръчване да се инжектираш в рамото или бедрото - много по-опасно е! А и не вярвам да имаш достатъчно мускулна маса там, че да става да се инжектира като хората :wink: !

09.06.05
17:37

Аз позлвам игли 22-23 -ки.Забивам в бедрото щото краката са ми масивни ! Като забия,дурпам малко назад да не би да съм уцелил кръвоносен съд.Ако няма кръв,бутам напред :) !

GE

09.06.05
17:52

какво ще рече 22-23-ки ??? говорете ми в см ! това 50мм не е ли много? стандартните мускулни инжекции са 30мм маи

09.06.05
17:56

[quote author=“Trenirashtia”]Аз позлвам игли 22-23 -ки.Забивам в бедрото щото краката са ми масивни ! Като забия,дурпам малко назад да не би да съм уцелил кръвоносен съд.Ако няма кръв,бутам напред :) !

Мда, за хора с масивни бедра е по-удобно там да инжектират!
А иначе и аз използвам размер 22-23, но винаги искам от най-дългите (мисля, че са около 40-50мм дълги, забравих вече)! Е, за бедрото едва ли ще трябва кой знае каква дължина!

GE

09.06.05
18:13

интересува ме най вече за рамото..там не трябва ли да е по малка дължината? примерно не повече от 20мм ?

09.06.05
18:28

22 или 23 са индкси за диаметър за иглата (фи)А за дължина да са дълги не като инсулинови(кожни) а за интрамуслкулна инжекция ! 23 са по широките,по-подходящи за мастни разтвори на АС.22-ките стават за водоразтворими химии като Прегнил например.Отиваш и казваш в аптеката 23 Же или 22 Же и искаш да ти покажат колко са дълги и си преценяваш !
Тези 20 мм са си направо за инсулин или васкини !
Надявам се че съм бил полезен с инфо !

GE

09.06.05
18:44

става въпрос за мологен а той е воден разтвор на тестостерон и се бие всеки ден,за рамото не е ли много над 30мм? все пак там мускола не е толкова голям,все си мисля че 20мм са достатъчни за да влезе в мускола

09.06.05
19:54

[quote author=“georgi_k”]става въпрос за мологен а той е воден разтвор на тестостерон и се бие всеки ден,за рамото не е ли много над 30мм? все пак там мускола не е толкова голям,все си мисля че 20мм са достатъчни за да влезе в мускола

Прав си за дължината при рамото! Не разбирам особено (т.е. не съм зобил все още), но съм чел, че в рамото е най-опасно, точно по причината, която споменаваш - малък е мускула, пък и може да се увреди нещо, по-лесно! Внимавай много като ги слагаш или ако е възможно смени мястото! Рамото е краен вариант, общо взето!

09.06.05
22:52

[quote author=“georgi_k”]става въпрос за мологен а той е воден разтвор на тестостерон и се бие всеки ден,за рамото не е ли много над 30мм? все пак там мускола не е толкова голям,все си мисля че 20мм са достатъчни за да влезе в мускола

Абе пич, в дупето има място и на ден по три пъти да си биеш “тест.суспенсия”! Защо си се захванал с рамото! Ако няма сериозна причина те съветвам да преосмислиш нещата! А ако рамото ти е единствения избор, използвай размер 23, дълга не повече от 30мм! Дано да имаш яко маса на раменете, за да няма опасност за ставата!

09.06.05
23:41

Значи мисля че знам защо искаш да инжектираш в рамото...малогена е тест суспенсиа известно е че при много случай има голям растеж на мястото кадето се инжектира !

Риск голям поемаш обаче за иглите незнам и аз за рамото...по принцип за рамо,бицепс,трицепс и тн трябва да са по-къси но незнам какви точно...ако има някой по запознат с иглите да искаже мнение

п.с. С тебе май се познаваме а гоше ?

10.06.05
00:01

[quote author=“Nenormalen”]Значи мисля че знам защо искаш да инжектираш в рамото...малогена е тест суспенсиа известно е че при много случай има голям растеж на мястото кадето се инжектира !

Това не го знаех! Сега разбирам защо избира рамото (като синтол малко действа а?) Пак е рисковано - може би краката са по-добра  идея! Пак решаваш!

10.06.05
00:05

[quote author=“YODA”][quote author=“Nenormalen”]Значи мисля че знам защо искаш да инжектираш в рамото...малогена е тест суспенсиа известно е че при много случай има голям растеж на мястото кадето се инжектира !

Това не го знаех! Сега разбирам защо избира рамото (като синтол малко действа а?) Пак е рисковано - може би краката са по-добра  идея! Пак решаваш!

По-скоро се гони усвояване на мястото, което наистина се постига. Но повечето се усвоява и отива в кръвообращението.
по-здрави

10.06.05
12:55

[quote author=“Nenormalen”]Значи мисля че знам защо искаш да инжектираш в рамото...малогена е тест суспенсиа известно е че при много случай има голям растеж на мястото кадето се инжектира!

Водните суспенсии наистина водят до локален растеж, но това е слабо изразено! Винстрола също се слави с локален растеж, дори по-голям от този при тест-суспенсия!

GE

11.06.05
10:18

ще се сетите  :roll:  може ли да се върнем на темата за иглите?? какъв размер се ползват за рамото и за краката  :wink:

14.06.05
13:31

бедро и рамо  30 х 0.7 мм
глутеус  40 х 0.8 мм
вторите са със зелена пластмаса а първите с кафява
за суспензия (малоген, винстрол) се взима по-дебела игла за да не се запушва
“локалния растеж” от суспензиите е просто подуване на мускула от честите инжекции - един вид синтол ефект.

17.06.05
14:25

[quote author=“Pc_genius”]Аз лично ползвам доста дълги - 50мм мисля ........

Мммммааа малиии ако това на аватара ти си ти и си ползвал игли ....... уауууу по добре не се мъчи културизма не е за теб .

GE

21.06.05
23:55

тия  30х0.7мм и тн нищо не ми говори ...колко ММ са за бедрото и колко за рамото ?  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1