31.10.11
21:41
Здравейте, мисля да направя комбинация за преди лягане ZMA на NOW и Casein на Optimum. Дотук добре, но в описанието на ЗМА-то пише да не се приема калций заедно с продукта за по-голям ефект, а в казеина има калций. Има ли смисъл да ги приемам и 2-та продукта или да карам само на протеина?
Мерси.
31.10.11
22:52
Гледай да има няколко часов интервал между 2-та продукта.Лично аз ZMA-то го пия сутрин :)
Защо сутрин? Смея да твърдя че от ЗМА имах по-качествен сън- иначе да бива да има отстояние от приема на двата продукта
31.10.11
23:29
Еми може би,защото нямам и никога съм нямал,недай се и да нямам проблеми със съня :)
Не съм го приемал да ми оправя съня, а по-скоро страничен ефект да го наречем, инак го дават вечер да се приема де за това.
ПП Дано никой няма проблеми със съня...
31.10.11
23:40
Най-добрият вариант е 1-1,5 час преди сън ZMA,а казеина непосресдствено преди сън :) Така ги виждам аз нещата :P
Ще го пробвам варианта, мерси.
Скот, като цяло заслужава ли си покупката на ЗМА?
Най-вече зависи от очакванията ти- по принцип е добра инвестиция, ако не друго те снабдява с достатъчно магнезий.
01.11.11
21:36
Проучванията за ЗМА-то доста варират, но в крайна сметка най-важният извод е, че ако имаш дефицит на цинк или магнезий, ще ти помогне. Такъв дефицит при трениращите е много вероятен, особено ако и храненето не е на ниво.
Добрият сън си е факт, а и анти-катаболните свойства на патентованото трио е оферта за преди лягане. :)