16.06.05
21:49
Ами започнах да тичам рано сутрин по около 4километра с 2 до 5 почивки.Но нещо се изморявам бързичко.Какво да ям на закуска за да имам повече сили?
Пробвах с повече въглехидрати белтъчини, но мисля че трябва да е нещо което да мога да усвоя по бързо.Дайте предложения плс.
16.06.05
23:29
Ако тичаш сутрин е хубаво на гладно!Може кафе и аспирин да пийнеш..
Пък всичко е до като свикнеш като свикнеш няма да се изморяваш толкова бързо.
А някакво папкане за след тичането(доста нещо изгарям предполагам)и сега се чудя какво точно да хапвам за да се възтановя добре(и без това съм слабичък).
чакай сега,ако тренираш състезателно бягане за резултати в никакъв случай не отивай гладен,ако ще осталбваш,вече е друго нещо
Просто реших да тичам рано сутрин защото в тичането не ме бива особено а и не излизам често.А знам че е полезно да се тича.НО съм 50 кила 175 някъде и не искам да отслабвам.Сега се сетих че има и успоредка за кофички и мисля през почивките да правя по няколко серии и после да ям нещо като се прибера.Но засега хапвам каквото реша-нишестени белтъчини (имам един супермас2000 и от него пия).Не ми се чете сега страницата за хранене защото монитора ми е многооооооооо зле.
Прочетох информацията, но немога да намеря при тичане колко калории се горят.Може ли някой да ми каже с какво в общи линии да се храня, за да го изгарям при тичането, а не да изгарям нещо което си ми трябва.Или с други думи не искам да отслабвам а просто да тичам.