Тичане

Темата е заключена.

16.06.05
21:49

Ами започнах да тичам рано сутрин по около 4километра с 2 до 5 почивки.Но нещо се изморявам бързичко.Какво да ям на закуска за да имам повече сили?
Пробвах с повече въглехидрати белтъчини, но мисля че трябва да е нещо което да мога да усвоя по бързо.Дайте предложения плс.

5C

16.06.05
23:29

Ако тичаш сутрин е хубаво на гладно!Може кафе и аспирин да пийнеш..
Пък всичко е до като свикнеш като свикнеш няма да се изморяваш толкова бързо.

17.06.05
16:26

А някакво папкане за след тичането(доста нещо изгарям предполагам)и сега се чудя какво точно да хапвам за да се възтановя добре(и без това съм слабичък).

17.06.05
16:30

чакай сега,ако тренираш състезателно бягане за резултати в никакъв случай не отивай гладен,ако ще осталбваш,вече е друго нещо

17.06.05
20:50

Просто реших да тичам рано сутрин защото в тичането не ме бива особено а и не излизам често.А знам че е полезно да се тича.НО съм 50 кила 175 някъде и не искам да отслабвам.Сега се сетих че има и успоредка за кофички и мисля през почивките да правя по няколко серии и после да ям нещо като се прибера.Но засега хапвам каквото реша-нишестени белтъчини (имам един супермас2000 и от него пия).Не ми се чете сега страницата за хранене защото монитора ми е многооооооооо зле.

09.10.05
12:17

Прочетох информацията, но немога да намеря при тичане колко калории се горят.Може ли някой да ми каже с какво в общи линии да се храня, за да го изгарям при тичането, а не да изгарям нещо което си ми трябва.Или с други думи не искам да отслабвам а просто да тичам.

05.11.05
11:25

[quote author=“kaloian.georgiev”]
Само да ти кажа че за 1 час тичане изгаряш около 500 ккал :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1