02.11.11
18:50
Здравейте,
На 37 години съм, 179 см, 90 кг. От месец ходя 3 пъти седмично на бокс и 2 пъти на футбол. Искам да поддържам тази програма, но за целта ми трябва качествено възстановяване, защото натоварването ми е доста. Моля да помогнете със съвети за правилните хранителни добавки, които да приемам, като целта е, както се вижда от съотношението ръст- тегло, и да сваля килограми. Благодаря предварително за помощта.
02.11.11
19:26
Предполагам сте наясно, че за целта, която търсите е най-важен хранителният режим. Ако храненето не е на ниво, то добавките ще допринесат съвсем малко и трудно ще ви избавят от претрениране.
Тъй като наистина се събира доста активност, а хранителният режим трябва да носи калориен дефицит, то добавките не са лоша идея.
Такива, които ще ви помогнат да пазите мускулатурата си, да се възстановявате и същевременно да постигате целта си са витамини, минерали, рибено/ленено масло, БЦАА, Суроватъчен протеин, Казеин, Глутамин, ЗМА, Тирозин...има и още, но логичният въпрос, който изниква е какъв бюджет можете да отделяте месечно, за да може да се подбере най-разумното.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.11.11 19:26.
02.11.11
22:43
Оо,наборе :)
На първо място:хранителен режим,инфо във сайта много!
Като добавки:Повечко протеин,20тина грама БСАА дневно,сутрин по 1 хап АДАМ на Нау,3 пъти дневно рибено масло,и ако вкараш по 3 по 1грам лкарнитин ще си 6!Направо 66! :)
Бета аланина преди тренировка е много добра идея тоже
Ааа,разбира се и кафе