02.11.11
20:46
Как ще е по-добре да подредя тридневният си сплит (тренирам понеделник сряда и петък за да имам по един почивен ден между всяка тренировка)
1. Понеделник - Гръб Трицепс , Сряда - Гърди Бицепс , Петък - Крака,Рамо
2. Понеделник - Гръб Трицепс, Сряда- Крака Рамо , Петък Гърди Бицепс
Чудя се как да ги подредя защото когато тренирам в понеделник трицепс дали му е достатъчно възстановяването (с добър режим и т.н.) до сряда когато ще правя гърди и пак ще поеме натоварване,но от друга страна ако преместя гърдите в петък на края на седмицата ще съм доста по изтощен и ще ми е по-слаба тренирвоката за тях и обратното (ако тренирам в понеделник гърди и бицепс,бицепса дали ще е починал до сряда за гърба и т.н.).Нека чуя малко мнения относно подредбата.
Поздрави :)
Edit:Да добавя тренировката ми за гръб е 5 упражнения по 3х8,за трицепс 3 упражнения 4х8-10-12(зависи)... Гърдите 4 урпажнения 4х6-8-10(пак зависи от упражнението) Бицепса 2-3 упражнения по 3-4 серий
Темата беше редактирана от Outofspace2 на 02.11.11 20:49.
02.11.11
20:46
Вторият вариант, ако питаш мен.
02.11.11
20:55
Според мен при едно съобразен хранене няма да има значение точно реда на тренировките, защото Тренировките са през ден ... тоест имаш 48часа преди следващото натоварване... за малките мускули ( бицепс и трицепс ) това е достатъчно време за възстановяване ( при добро хранене разбира се пак казвам )
02.11.11
22:45
Пробвай, Понеделник-Гърди трицепс, Сряда Гръб бицепс, Петък Рамо Крака Успех. :)
03.11.11
05:50
А от тези двете коя е по удачна
1.Пон-Гърди Бицепс,Срд-Гръб Трицепс,Пет-Рамо Крака
2.Понеделник-Гърди трицепс, Сряда Гръб бицепс, Петък Рамо Крака
И ако избера на втората след тренирането на гърди колко упражнения за трицепс ще са достатъчни да го довърша и след гръб колко за бицепс ?
Мнението беше редактирано от Outofspace2 на 03.11.11 06:10.
03.11.11
09:19
казано от Outofspace2 на 03.11.11, 05:50:
А от тези двете коя е по удачна
1.Пон-Гърди Бицепс,Срд-Гръб Трицепс,Пет-Рамо Крака
2.Понеделник-Гърди трицепс, Сряда Гръб бицепс, Петък Рамо Крака
И ако избера на втората след тренирането на гърди колко упражнения за трицепс ще са достатъчни да го довърша и след гръб колко за бицепс ?
Аз ти казах коя е по удачна според мен.Ако избереш 2-рата програма вече сам лично трябва да усетиш как ти се отразява и колко упражнения ще ти идват добре.Аз лично правех по 3 упражнения за бицепса и трицепса.
03.11.11
11:53
Ще пробвам мисля че при 4-5 за гръб 2 за бицепс ще са достатъчни и при 4 за гърди 3 за трицепс ?