Подредба на тридневен сплит ?

02.11.11
20:46

Как ще е по-добре да подредя тридневният си сплит (тренирам понеделник сряда и петък за да имам по един почивен ден между всяка тренировка) 
1. Понеделник - Гръб Трицепс , Сряда - Гърди Бицепс , Петък - Крака,Рамо
2. Понеделник - Гръб Трицепс, Сряда- Крака Рамо , Петък Гърди Бицепс
Чудя се как да ги подредя защото когато тренирам в понеделник трицепс дали му е достатъчно възстановяването (с добър режим и т.н.) до сряда когато ще правя гърди и пак ще поеме натоварване,но от друга страна ако преместя гърдите в петък на края на седмицата ще съм доста по изтощен и ще ми е по-слаба тренирвоката за тях и обратното (ако тренирам в понеделник гърди и бицепс,бицепса дали ще е починал до сряда за гърба и т.н.).Нека чуя малко мнения относно подредбата.
Поздрави :)
Edit:Да добавя тренировката ми за гръб е 5 упражнения по 3х8,за трицепс 3 упражнения 4х8-10-12(зависи)... Гърдите 4 урпажнения 4х6-8-10(пак зависи от упражнението) Бицепса 2-3 упражнения по 3-4 серий

Темата беше редактирана от Outofspace2 на 02.11.11 20:49.

Вторият вариант, ако питаш мен.

Според мен при едно съобразен хранене няма да има значение точно реда на тренировките, защото Тренировките са през ден ... тоест имаш 48часа преди следващото натоварване... за малките мускули ( бицепс и трицепс ) това е достатъчно време за възстановяване ( при добро хранене разбира се пак казвам )

Пробвай, Понеделник-Гърди трицепс, Сряда Гръб бицепс, Петък Рамо Крака Успех. :)

03.11.11
05:50

А от тези двете коя е по удачна
1.Пон-Гърди Бицепс,Срд-Гръб Трицепс,Пет-Рамо Крака
2.Понеделник-Гърди трицепс, Сряда Гръб бицепс, Петък Рамо Крака
И ако избера на втората след тренирането на гърди колко упражнения за трицепс ще са достатъчни да го довърша и след гръб колко за бицепс ?

Мнението беше редактирано от Outofspace2 на 03.11.11 06:10.

казано от Outofspace2 на 03.11.11, 05:50:

А от тези двете коя е по удачна
1.Пон-Гърди Бицепс,Срд-Гръб Трицепс,Пет-Рамо Крака
2.Понеделник-Гърди трицепс, Сряда Гръб бицепс, Петък Рамо Крака
И ако избера на втората след тренирането на гърди колко упражнения за трицепс ще са достатъчни да го довърша и след гръб колко за бицепс ?

Аз ти казах коя е по удачна според мен.Ако избереш 2-рата програма вече сам лично трябва да усетиш как ти се отразява и колко упражнения ще ти идват добре.Аз лично правех по 3 упражнения за бицепса и трицепса.

03.11.11
11:53

Ще пробвам мисля че при 4-5 за гръб 2 за бицепс ще са достатъчни и при 4 за гърди 3 за трицепс ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1