01.11.11
10:42
Значи преди около месец взех Jack3d (това е и първият азотен бустър който някога съм използвал),първата тренировка с него взех 1 лъжичка и го усетих супер добре (повишена издръжливост,фокус,напомпване) всичко това добре,но вече следващата тренировка от 1 почти не усетих нищо освен минимално напомпване и така вече на 5-6 тренировка (2 седмица) едвам усещам 3 лъжички от продукта... някакви идей ? Искам да отбележа че го взимам винаги на празен стомах около 2-2.5 часа след основно хранене (обилна зауска) предимно тренирам сутрин и вземам дозата около 45 минути преди тренировка,освен бустера не приемам никакви други енергитици дори не пия кафе... благодаря предварително
01.11.11
13:20
Кога тренираш сутрин? 9 ? 10 ? 11ч. ?
Опитай ако примерно тренираш в 9, да станеш в 6:45, 7:00 да хапнеш, 8:30 да вземеш Джака и 9:00 да ти започне тренировката. Идеята е да не го вземаш на празен стомах, защото това е глупост.. ;)
Опитай и пиши.
Специфичното на азотните буустери е това, че те се нуждаят от въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.11.11 13:34.
01.11.11
15:20
Тц, тц, тц! Купувате нещо, което нямате идея, как се ползва, не сте се информирали за продукта, а и търсачката я нямате за нищо. Това, че автора е взел за първи бустер Jack3d, пък изобщо няма да го коментирам!
01.11.11
17:35
То к’во пише в статиите!? Само за дозирането и за възрастовите граници. Нищо свързано с храненията. Това, че е взем Джака като 1ви буустър си е негов проблем. Наистина не е трябвало да започва с нещо така силно, но...
01.11.11
21:25
Е какво му е на Джака за първи бустър ? Да не би да е толкова анаболен че след него няма да усещам другите добавки ... Искам отговори само по темата :)
01.11.11
21:53
казано от Outofspace2 на 01.11.11, 21:25:
Е какво му е на Джака за първи бустър ? Да не би да е толкова анаболен че след него няма да усещам другите добавки ... Искам отговори само по темата :)
Ауууу той Джакеда е толкова анаболен, че по-анаболен не може да бъде? Ще ти кажа какво му е за първи бустер, когато ти ми отговориш, коя му е анаболната съставка и за какво се използва :D
Ти искаш? И аз искам юношите бледни да четат, но явно няма да стане и при двама ни ;)
п.п. Явно предния път, когато съм писал в твоя тема съм си хабил клавиатурата напразно! Нищо не ти е влязло в главата, не си направил дори елементарно усилие да прочетеш нещо по въпроса, а сега искаш мнения. Защо ли изобщо се занимавам да пиша в темите на подобни хора? Оправяй се сам, а аз на такива, като теб съвети не давам повече! Не си ме чул предния път, сега няма да се замислиш по въпросчетата, които ти поставих, познанията ти за това време са същите, като преди това - нямам думи.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.11.11 22:00.
02.11.11
05:53
Точно това казвам... че джака е просто един азотен бустер и няма нищо анаболно в него та да не е подходящ за първи ...
Тука прекалявате, Джака е силен продукт, автора ако има години и малко стаж не виждам причина да не започне с него, но немога да разбера защо така се получава. Явно си от онези 1-2 процента които не им действат бустерите - има хора съм чел от каквото и да вземат по 3мерителни лъжици - ефект 0. Незнаех, че има анаболи които са аналог на азотните бустери ...
02.11.11
14:49
казано от AgBOKATA на 02.11.11, 11:30:
Тука прекалявате, Джака е силен продукт, автора ако има години и малко стаж не виждам причина да не започне с него, но немога да разбера защо така се получава. Явно си от онези 1-2 процента които не им действат бустерите - има хора съм чел от каквото и да вземат по 3мерителни лъжици - ефект 0. Незнаех, че има анаболи които са аналог на азотните бустери ...
Ще хвана да Ви оставя, да си обяснявате един на друг, без да се намесвам, защото се очертава забавна дискусия ;) Защо ли не е подходящ за първи бустер - защото е със силна концентрация на стимулант!
казано от Outofspace2 на 01.11.11, 10:42:
Значи преди около месец взех Jack3d (това е и първият азотен бустър който някога съм използвал),първата тренировка с него взех 1 лъжичка и го усетих супер добре
Това отговаря на въпроса дали е от тези 1-2% на, които не им действат азотните бустери :D
Друг е въпроса “Защо не му действа, както в началото”, но с нулевата информация предоставена от потребителя, отговора може да е и “Глобалното затопляне”.
02.11.11
15:27
Ами каква информация е нужна да дам,то ясно че всичко си е индивудално,но все пак някой друг може да има подобен проблем и да има идея каква е причината ...
Каква информация ли да дадеш ? ми, може би години,стаж,ръст,тегло,как се храниш и т.н. Със никаква информация за себе си, може би само баба Ванга ще ти помогне.
Мнението беше редактирано от Едуардо на 02.11.11 16:03.
02.11.11
16:38
казано от Едуардо на 02.11.11, 16:02:
Каква информация ли да дадеш ? ми, може би години,стаж,ръст,тегло,как се храниш и т.н. Със никаква информация за себе си, може би само баба Ванга ще ти помогне.
И тя не може да помогне ... по обясними причини :)
Headhunter немога да разбера защо смесваш нервен стимулант с анабол в темата, ама прекаляваш с ироничните изрази :)
03.11.11
09:24
По темата: Привикването най-вероятно е получено от слабо усвояване на 1-3-диметламиламина, който е и главната друсалка в този продукт. На какво се дължи това слабо усвояване? Твоето тяло знае най-добре. Недостатъчни рецептори, толеранс към стимуланти, алергичен си към това съединение. Иначе Jack3d е прекалено много маркетинг... Нищо няма да направиш с него.
03.11.11
12:08
Ми реших че ще е най-добре да го продам на някой и това е :)
03.11.11
13:22
казано от AgBOKATA на 03.11.11, 01:05:
Headhunter немога да разбера защо смесваш нервен стимулант с анабол в темата, ама прекаляваш с ироничните изрази :)
Хайде сега цитирай, къде съм “смесил нервен стимулант с анабол”? Имаш ли представа и от двете? Защото аз да! Ироничните изрази си ги заслужавате на 100%.
03.11.11
22:53
Към продуктите, които са зверски натъпкани с кофеин, йохимбин, диметиламин ще привиквате зверски бързо.
Пробвайте Assault и никога няма да помислите за друго.
Горното мнение е абсолютно вярно. Голяма част от хората привикват лесно към продуктите, които разчитат главно на големи дози стимуланти, които те карат да се чувстваш като надрусан. Докато бустери като Assault са изградени най- вече от съставки, които увеличават силата и подобряват фокуса без да разчитат на конски дози кофеин и “ръш” ефект.
прочетох само коментара на автора.
искам да кажа че моя случай е подобен, миналата година по това време си го взех първавата тренировка-1 лъжичка и се взривих, само че за 2 седмици (идват 6-7 приема) стигнах до 2.5 лъжички и почти нищо не усетих освен неприятния сърбеж предполагам от бета аланина (май трябваше да се натрупва но както и да е) и го спрях, а не бях стигнал и половината на кутията :D
Аз го пия в момента Джака и съм много доволен. Пия го 20-30 мин преди трен дори понякога с доза кафе 1 час преди тренировка и съм много доволен от продукта, преди него съм опитвал и Хот Блуд на СкаиТек и не останах доволен. Но наистина се чувствам като надрусан в залата и често ме заболява главата и ме хващат лудите. Този продукт не е за всеки ! Дозата ми е от Лъжица и 1/2 1/3 като него пия когато правя крака защото немога да ходя след 4-тата серия. Поздрави
Мнението беше редактирано от silata bg на 05.12.11 15:32.