Болки в бедрата при тичане

ML

04.11.11
15:19

Здравейте. Момиче на 20години съм , преди бях слаба , сега не - тежа 80кг , ханш - 112 , бедро - 70. Започнах да работя по въпроса , да се върна в стария си вид. Храня се ВМ като редувам калории,съответно 1600,1400 и 1200. От 2-3 седмици започнах сутрин да тичам на пътека във фитнеса , тичам около 30 - 40 минути интервално (7 минути бягане,  1 мин ходене) като увеличавам минутите всяка седмица с по 1, ОБАЧЕ. от 1 седмица насам чувствам болка в бедрата и то на скелетна основа , не на мускулна! Понякога дори на пътеката просто не мога да продължа от болка и само ходя... наистина ми представлява голям проблем. Логично си го обяснявам с килограмите ми , но не съм сигурна , за това исках да попитам дали някой от Вас е имал подобен проблем или поне да ме насочите какво да правя :) От типа хора съм,които обожават кардиото , тичането за мен представлява удоволствие , наистина не ми се иска да го преустановявам... Какво да правя?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.11.11 15:21.

04.11.11
15:41

Натоварването ти е дошло в повече, дай си поне седмица почивка и почни отново като постепенно увеличаваш натоварването без да се изсилваш.

ML

04.11.11
16:41

Ще намаля минутите на бягане и ще видим какво ще стане:)Благодаря за отговора!:))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1