04.11.11
15:40
Здравейте,
започнах да ходя на фитнес отново и сега имам голям проблем(поне за мен де)... От 1-2 седмици усещам някаква болка в слабините(в лявата част) и не знам от какво е??? Преди 1-2 седмици ме болеше рядко и не всеки ден, а сега(от около 3 дена я има постоянно). БОЛКАТА Е ПО-ГОЛЯМА КОГАТО ВЪРВЯ, а когато седна болката намалява... Погледнах мястото където ме боли и не виждам да има някакъв проблем отвън? Болката е все едно си се ударил(абсолютно същото)... Чудя се, дали е от това, че дигам тежести, общо взето дали е от това, че ходя на фитнес? или е нещо по-сериозно??? Защото не си спомням да съм имал проблем преди да започна фитнес...
Преди около година също ходих на фитнес и спрях, но тогава нямах проблеми... Вдигам доста кила за крака(когато го сравня с ръцете, определено е доста) и се чудя, дали е от това???
Болката не е за умиране, но все пак си я има и ми пречи доста...
Темата беше редактирана от nbstw на 04.11.11 15:43.
Да ясно е! Херния! Начина да ме опровергаеш е да идеш на лекар, такива проблеми няма как да се решат във форума и едва ли някой може да ти постави диагноза дистанционно.
А тази херния колко пъти ще ми стане??? Като малък съм опериран в дясната част, а сега е лявата(и това ме плаши)
Човече, може да не е херния а някакво разтежение, просто исках да ти кажа, че ние няма как да знаем.
Като бях по-малък ми се случи същото нещо... Стана от самосебеси, само където ме болеше и като седях (много неприятно). Боля ме 2-3 дни и мина само :) Надявамс е да е същото... ако е така скоро трябва да ти мине :)
04.11.11
20:43
И мен 2 пъти ми е ставало така от клек с щанга.. Хората ми казаха,че най-вероятно е заради слаби коремни мускули.Откакто почнах всеки ден да тренирам корем без проблеми си правя клек и не усещам никаква болка.