02.11.11
20:05
Здравейте.
На 16 години съм, 175, 70 кг, 2 години стаж. Изпил съм общо 1 кутия протеин и половин кил монохидрат. За тази зима съм се спрял на креатиновата матрица Green Magnitude, но азота на същата фирма- White flood мисля да го заместя с NO- Explode na BSN. Кой от двата да пия? Също така как да приемам добавките? Казаха ми 2 часа преди тренировка- ядене и половин час преди тренировка азота и матрицата на един прием. Или да преместя матрицата след тренировка- веднага, а бустера да го пия 30 мин преди? Мога ли да очаквам покачване на теглото с тези добавки и удачни ли са те за мен? По някое време мога да вкарам Serieus mass на ON, струва ли си според вас парите за бустери и креатиновата матрица в моя случай?
———
Пускай новите теми в правилните раздели.
emzo
Темата беше редактирана от emzo на 12.12.11 08:56.
02.11.11
20:19
Първо - на тези години и килограми лично аз смятам , че няма смисъл да пиеш буустери или подобни работи , ако искаш да пиеш нещо си карай на протеин.
Второ - в азотните буустери попринцип има креатинова матрица. Приемайки азотен буустер + креатинова матрица има шанса да предозираш.
Трето - изказвам лично мнение , ти сам прецени кое е по-добре за теб. :)
Поздрави !!!
02.11.11
20:21
И аз съм на 16 и пия Green mag и No-xplode. Ефект има- ДА! Така че давай смело!
02.11.11
21:54
казано от Stoyan Chanev на 02.11.11, 20:21:
И аз съм на 16 и пия Green mag и No-xplode. Ефект има- ДА! Така че давай смело!
Е какво смело бе пич .. на 16 години креатинови матрици, азотни бустери ...... Доста ясно по етикетите пише,че този тип добавки са за лица над 18 годишна възраст. Доста безотговорно от ваша страна.
Абе пичове, навиваха ме да се назобя тая година ама го отложих за 18-тия си рожден ден. Щом съм се хванал на хорото- ще играя! Протеин пих най- хубавята матрица- на гаспари и резултата беше около 2 кг. За какво ми е като това мога и с храна да го направя?! кажете ми какво мога да очаквам и как точно да приемам нещата, има ли смисъл матрицата след? Колкото до комбинацията- това си е класика, No Explode и Cell mass, Green mag и white flood, size on + superpump! Занимавам се с хранителни добавки- взимам нещата поне на 15- 20 % под пазарните цени и докато ми е на далавера- ще пия! Мерси въпреки това за съветите, поне са градивни! Някой да ми каже как да ги приемам и кой от 2та бустера да пия?
02.11.11
22:24
Трайни, качествени резултати се правят с добавките, които са хранителни вещества. Демек рибено масло, БЦАА, Глутамин, Изолат, Малтодекстрин, тва ти е основата, след това ЗМА някакво. От екзотики смисъл има 1 месец преди плажа, след това се връщаш обратно.
02.11.11
22:38
hesoyamaa
Флууда е добър,но не очаквай резултати от към маса от него,той е по скоро психо бустер,което разбира се никак не е за пренебрегване,дава много енергия,което предполага качествена тренировка
За назобването не бързай,за чий ти е?Тя масата тежи,и не е особено приятна,особено за хора свикнали със по слабото телосложение....лека полека за година 2 ще качиш 10 кила,стига да си упорит и постоянен
А и,жените гледат другаде,не в масата...най вече във порфейла :)
02.11.11
22:47
казано от hesoyamaa на 02.11.11, 22:21:
Някой да ми каже как да ги приемам и кой от 2та бустера да пия?
Кое по-точно не е ясно?
Предтренировъчните стимуланти НЕ са предназначени за употреба от лица на възраст под 18 години. Разбира се, има “мъжкари”, които пренебрегват това... те ще си платят за “мъжеството” - ако не със здраве, то гарантирано с хвърлени на вятъра пари за нулеви резултати. Имай ми доверие.
Знаеш ли как да се храниш качествено, та гледаш към добавките?
След като чакаш увеличаване на мускулната маса от протеин - ясно ми е и колко разбираш от добавки. Хвърли тези усилия и ентусиазъм в храненето и тренировките. Хванал си се на хорото... на кое хоро, всъщност? На хорото на хората, които искат да станат спортисти? Или на съседното, които нямат търпение да нанесат възможно най-сериозните и трайни увреждания на организма си?
Няма да повтарям хората преди мен за азотните бустери и възраста ти но ти сам си носиш отговорност за себе си :).Та по въпроса ти аз пия така 1/2 доза Греен маг преди трен и 1/2 след тренировка :)
03.11.11
12:12
Абе пичове, навиваха ме да се назобя тая година ама го отложих за 18-тия си рожден ден. Щом съм се хванал на хорото- ще играя!
Е ти пък ще го отлагаш .. Що? На мен също ми е интересно на кое хоро си се хванал, защото 90% от хората в този форум са на друго хоро май ...
03.11.11
14:17
По принцип от бустер аз мускули не съм видял - ментален фокус, сила, бла бла, които щели да дигнат работните кг, което на свой ред щпло да доведе до повече мускули..... Пълни глупости. За тея пари си купи един Екстенд, и 10 кг месо. Раздели си го на равни приеми за месеца и го добави към сегашно то си меню/ Почти сигурно резултата ще е по-добър от “магическите добавки”
Моля ви, не ми говорете за храна! Храня се ИДЕАЛНО! Именно в това се крие смисъла на думата ‘хранителни добавки”! Нещо отгоре, нещо допълнително. При мен казуса не е, че имам едни примерно 200 лв и се чудя дали да ги дам за храна или добавки! Какъв е смисъла да пия протеин, като мога да го набавя с 200 гр пилешки гърди? Именно затова за мен протеина не е добавка, а храна! А аз искам нещо, котето не мога да си набавя с храня! Стига ми ги бутахте тия 18 години, които трябва да навърша и още на следващия ден ще съм годен да пия всичко, но дотогава да я карам на спанак :D. Питах ви нещо, не получих отговор! Нито ми препоръчахте бустер, нито ми казахте как да го съчетая с матрицата! Азот съм пил няколко вида по еднократна доза, уникално действие, но дали помага и за самото възстановяване и растеж когато се взима или ефекта е само мотивация и сила? След спирането му работната тежест спада ли? И кой да взема? NO explode, white flood, jack3d, superpump, animal pump?
03.11.11
22:25
Големи пичаги ей,нормалните хора могат да си тренират с години за да изградят физика и дисциплина,а тарикатите с един буустър и някакъв зоб с несериозен режим да станат за 5 дни коравелковци.Е много мечти,братленца ;) Абсолютно съм съгласен с всичко казано от summer_jam ;)
казано от summer_jam на 03.11.11, 12:12:
Абе пичове, навиваха ме да се назобя тая година ама го отложих за 18-тия си рожден ден. Щом съм се хванал на хорото- ще играя!
Е ти пък ще го отлагаш .. Що? На мен също ми е интересно на кое хоро си се хванал, защото 90% от хората в този форум са на друго хоро май ...
Играйте, не ви преча и не ви критикувам! За мен обаче половинчатостите не са опция!
казано от Denis22 на 03.11.11, 22:25:
Големи пичаги ей,нормалните хора могат да си тренират с години за да изградят физика и дисциплина,а тарикатите с един буустър и някакъв зоб с несериозен режим да станат за 5 дни коравелковци.Е много мечти,братленца ;) Абсолютно съм съгласен с всичко казано от summer_jam ;)
Моля ви, не ме обяснявайте само за дългогодишни тренировки и дисциплина, за 16- 17 години са ми се събрали поне 5 пъти повече време изкарано в тренировки от 90% от форума! Прочети малко какво съм написал и за храненето и за стажа си! Друг е въпроса, че някои хора си мислят, че става с извара и лостове и всичко останало са глезотии за “тарикати”! Тренират ми по 10 години и стоят на едни килограми, правещи се на умни по форумите! Страх от добавките, страх от зобта, страх от това да не изгубиш някой лев! Така и не получих нормален отговор!
03.11.11
22:39
казано от hesoyamaa на 03.11.11, 22:25:
След спирането му работната тежест спада ли? И кой да взема? NO explode, white flood, jack3d, superpump, animal pump?
И ще взимаш нещо, което не знаеш, как действа /извън преувеличените мацаници в рекламата от производителя/?
Тук оръжия на самоубийци не препоръчваме - пробвай в сайта на Ал Кайда :D
Добре бе мило дете, какво ще се случи, ако утре нещо ти стане от стимулантите в бустера, който ти е препоръчан тук?
Ако ще пробваш да си трошиш главата, а да не е тук?
п.п. Този тон няма да ти донесе нищо хубаво тук /особенно, ако някой, като мен го прочете/, поради тази причина, ще се направя, че не съм го видял, а ти ще си редактираш поста, та да не се храним!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.11.11 22:43.
казано от head_hunter на 03.11.11, 22:39:
казано от hesoyamaa на 03.11.11, 22:25:
След спирането му работната тежест спада ли? И кой да взема? NO explode, white flood, jack3d, superpump, animal pump?
И ще взимаш нещо, което не знаеш, как действа /извън преувеличените мацаници в рекламата от производителя/?
Тук оръжия на самоубийци не препоръчваме - пробвай в сайта на Ал Кайда :D
Добре бе мило дете, какво ще се случи, ако утре нещо ти стане от стимулантите в бустера, който ти е препоръчан тук?
Ако ще пробваш да си трошиш главата, а да не е тук?
Милото дете е на 17 години! Милото дете именно затова се обръща към вас, за да кажете от свой- личен опит дали работната тежест остава или спада! Не съм тръгнал да зобя!!! Защо въобще питам по форумите вечните всезнайковци и разбирачи?
пробвай в сайта на Ал Кайда :D
Аз съм пробвал ма няма знаменце за инглиш и немоам да го четам :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 03.11.11 22:50.
казано от Кольо Пияндето на 02.11.11, 22:47:
Някой да ми каже как да ги приемам и кой от 2та бустера да пия?
Кое по-точно не е ясно?
Предтренировъчните стимуланти НЕ са предназначени за употреба от лица на възраст под 18 години. Разбира се, има “мъжкари”, които пренебрегват това... те ще си платят за “мъжеството” - ако не със здраве, то гарантирано с хвърлени на вятъра пари за нулеви резултати. Имай ми доверие.Знаеш ли как да се храниш качествено, та гледаш към добавките?
След като чакаш увеличаване на мускулната маса от протеин - ясно ми е и колко разбираш от добавки. Хвърли тези усилия и ентусиазъм в храненето и тренировките. Хванал си се на хорото... на кое хоро, всъщност? На хорото на хората, които искат да станат спортисти? Или на съседното, които нямат търпение да нанесат възможно най-сериозните и трайни увреждания на организма си?
Не, на третото- на хорото на спортистите! Не фитнес маняците, започнали да тренират на 20 години щото някой някъде ги е набил и само заради липсата на пари все още не са се назобили! Занимавам се със спорт от 6 годишен, първия си медал взех на 10! Сещаш се, че съм свикнал да печеля, да правя макса на нещата!
03.11.11
23:01
казано от Valdis на 03.11.11, 22:49:
пробвай в сайта на Ал Кайда :D
Аз съм пробвал ма няма знаменце за инглиш и немоам да го четам :D :D :D
Тоя сладур, ще се ориентира по интуиция - има данни :D :D :D
04.11.11
12:09
няма смисъл ... много хора ще ти кажат 1 нещо .. :D сбъркал си човека :D
04.11.11
12:30
казано от hesoyamaa на 03.11.11, 22:52:
Сещаш се, че съм свикнал да печеля, да правя макса на нещата!
Сещам се аз... 8-) Нямаш представа за колко неща се сещам... (giggle) Не смесвай желанието за успех с неразумния път към него. Скромното ми мнение, базирано на спортен опит доста по-продължителен от твоя живот, е следното - при едно идеално хранене (каквото твърдиш, че е твоето) и достатъчно ефективна почивка, нужда от подобен предтренировъчен стимулант нямаш. Сега се сещай защо не получаваш съвет за избор на азотен продукт... всеки, който иска да ти помогне максимално, няма да ти даде такъв. В крайна сметка - захващай се да четеш етикети, ревюта и статии. Това поне със сигурност ще ти е полезно...
04.11.11
17:07
Грийн маг-а 1/2 преди и 1/2 след трен или 1 цяла преди трен, а буустъра на гладно около 30мин преди трен. Аре троши си главата.
04.11.11
21:27
Много си смотан,братле от толкова голямо усилие да се прикриеш всъщност се разкриваш.Точно затова Хед-а ме кефи слага ви на вас големите отворковци и изобщо не го интересува.Как при положение,че тренираш от 6 годишен питаш с коя добавка се качва маса и говориш за тези,които тренират от 10 години и не качват грам маса.Май се погледна в огледалото.С ругатни нищо няма да направиш,само и единствено ще се излагаш както го и направи в момента.
казано от Denis22 на 04.11.11, 21:27:
Много си смотан,братле от толкова голямо усилие да се прикриеш всъщност се разкриваш.Точно затова Хед-а ме кефи слага ви на вас големите отворковци и изобщо не го интересува.Как при положение,че тренираш от 6 годишен питаш с коя добавка се качва маса и говориш за тези,които тренират от 10 години и не качват грам маса.Май се погледна в огледалото.С ругатни нищо няма да направиш,само и единствено ще се излагаш както го и направи в момента.
Браво бе, даже намери време помежду другото да се подмажеш на “хеда” (тук последва нещо, противоречащо на добрия дон, който трябва да спазвам)Чувствам се унижен, пребит и изложен! Продължавайте да се правите на сектанти, високо ще стигнете! хахх Кой е казал, че съм тренирал фитнес през тези години?! Само фитнеса ли е спорт за теб? В спорта, който аз съм практикувал не става с криене зад интернет профили и даване на акъл! Ако нямаш кураж отиваш на едно състезание и ти чупят врата в тепиха! Да съм се опитвал да се крия?!
05.11.11
12:06
бла бла бла ... на тебе ,малак бабаит,наказанието ти е живота! ... купувай пий . направо прибави към стака и стероидите .
Мнението беше редактирано от Георги Христов на 05.11.11 12:51.
казано от Георги Христов на 05.11.11, 12:06:
бла бла бла ... на тебе ,малак бабаит,наказанието ти е живота! ... купувай пий . направо прибави към стака и стероидите .
Ще ги прибавя като му дойде времето!
05.11.11
16:56
Сега очаквам да кажеш, че си топ клас мма боец или някъв друг бс/и. Успокой се, на тая възраст едва ли си някъв МНОГО корав, че да се репчиш. Казах ти как да ги пиеш, ся спри да се правиш на играч и си гледай живота.
05.11.11
18:12
казано от hesoyamaa на 05.11.11, 13:21:
:D на 18 години като станеш нали :D
05.11.11
18:52
казано от Георги Христов на 05.11.11, 18:12:
казано от hesoyamaa на 05.11.11, 13:21:
:D на 18 години като станеш нали :D
Yep. :D
06.11.11
00:05
Оставете го, не виждате ли, че толкова му е акъла ;)
Като му гледам въпросите за добавки и изобщо писанията, си представям, какъв ще му е цикъла :D :D :D
Аз залагам, че е ММА или борба /ако изобщо се занимава с нещо/, защото е модерно ;)
Чупене на вратове, тепих, а за нас смях - филма свърши, продължават да текат финалните надписи :P
Мен вече направо ме е страх да излизам от вкъщи, защото всеки втори знае карате, ММА и други такива думички :D :D :D
казано от head_hunter на 06.11.11, 00:05:
Като му гледам въпросите за добавки и изобщо писанията, си представям, какъв ще му е цикъла :D :D :D
Аз залагам, че е ММА или борба /ако изобщо се занимава с нещо/, защото е модерно ;)
Чупене на вратове, тепих, а за нас смях - филма свърши, продължават да текат финалните надписи :P
Мен вече направо ме е страх да излизам от вкъщи, защото всеки втори знае карате, ММА и други такива думички :D :D :D
Пфффф ей затова ги мразя и аз форумите- не знаеш тоя насреща дали говори истината или не. Всеки може да си плямпа ли плямпа! Да видим обаче кой докъде ще стигне. За съжаление и това няма да се случи, защото ти ще си останеш скрит зад аватарчето. Живот нямаш ли освен да се правиш на остроумен, защото като поразгледах темите, ти навсякъде си даваш “компетентното” мнение! Защо по дяволите коментираш като нито ме познаваш, нито нищо?! Какви ММА и каратета ти се въртят в главата! Май наистина трябва да си стоиш във вас пред форума и да даваш акъли!
16.11.11
11:29
вии пък не бързайте толкова да качвате - аз за 2 год. в началото качих 14-15 кг и резултата беше ужасни стрии по ръцете
Така че - бързайте бавно!!!
20.11.11
15:39
казано от hesoyamaa на 09.11.11, 20:28:
Мен вече направо ме е страх да излизам от вкъщи, защото всеки втори знае карате, ММА и други такива думички :D :D :DПфффф ей затова ги мразя и аз форумите- не знаеш тоя насреща дали говори истината или не. Всеки може да си плямпа ли плямпа! Да видим обаче кой докъде ще стигне. За съжаление и това няма да се случи, защото ти ще си останеш скрит зад аватарчето. Живот нямаш ли освен да се правиш на остроумен, защото като поразгледах темите, ти навсякъде си даваш “компетентното” мнение! Защо по дяволите коментираш като нито ме познаваш, нито нищо?! Какви ММА и каратета ти се въртят в главата! Май наистина трябва да си стоиш във вас пред форума и да даваш акъли!
4/5 човека ти казват че си п***т и ти въпреки всичко си много остроумен. На това му викам аз “пази боже сляпо да прогледа”.
зобай сега, ще станеш по корав отколкото на 18 ;)
22.11.11
19:56
казано от hesoyamaa на 09.11.11, 20:28:
Мен вече направо ме е страх да излизам от вкъщи, защото всеки втори знае карате, ММА и други такива думички :D :D :DПфффф ей затова ги мразя и аз форумите- не знаеш тоя насреща дали говори истината или не. Всеки може да си плямпа ли плямпа! Да видим обаче кой докъде ще стигне. За съжаление и това няма да се случи, защото ти ще си останеш скрит зад аватарчето. Живот нямаш ли освен да се правиш на остроумен, защото като поразгледах темите, ти навсякъде си даваш “компетентното” мнение! Защо по дяволите коментираш като нито ме познаваш, нито нищо?! Какви ММА и каратета ти се въртят в главата! Май наистина трябва да си стоиш във вас пред форума и да даваш акъли!
Споко, пич, мани го хеда, той нищо не разбира. Нека си пази некомпетентното мнение за себе си. Зимай медикаментите, че закъсняваш! Арнолд е почнал на 15-16, та ти ли нема да почнеш ? С кво е повече от теб тоя смешник ? Зимай бърже зоба, първия цикъл е най-добре да е с високи дози **********. МДАААААААА.
Модерация: Ясно е защо, нали?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.11.11 20:06.
10.12.11
20:57
” Не фитнес маняците, започнали да тренират на 20 години щото някой някъде ги е набил и само заради липсата на пари все още не са се назобили!”
пич нещо не си запознат - добавките са много по-скъпи от стероидите
един що годе добър стероиден цикъл излиза към 200 лв цикъл за 45-60 дена дена
сметни го ся в добавки?
казано от caihundrel на 10.12.11, 20:57:
” Не фитнес маняците, започнали да тренират на 20 години щото някой някъде ги е набил и само заради липсата на пари все още не са се назобили!”
пич нещо не си запознат - добавките са много по-скъпи от стероидите
един що годе добър стероиден цикъл излиза към 200 лв цикъл за 45-60 дена дена
сметни го ся в добавки?
Ето затова хората остават импотентни след няколко такива “добри стероиди цикъла” 200- 300 лв са ти медикаментите, ами излизането от цикъла? Ами протекторите? Ами добавките? ХРАНАТА!!!!! През този ‘евтин стероиден цикъл можеш спокойно да увеличиш някои храни двойно, а и точно тогава трябва да се взимат добавки като Анимал Тест за да се излезе качествено..... 2 кутийки са ти колкото цялата химия.