Няколко въпроса относно кои упражения да правя

04.11.11
21:08

Здравейте,
От скоро започнах да тренирам след дълга почивка от залата. На 22 г съм 80кг, 180 см височина. Искам да попитам няколко неща:

1во дайте предложение как да тренирам задните части и бедрата за да не растат, а само да се оформят ? Просто не искам да акцентирам в/у тях защото и сега са си по-големи от необходимото.

2ро Добре ли е да правя кардио по 10-15-20мин след всяка тренировка - 3 пъти в седмицата ? Целта ми не е да свалям килограми, но също така не се стремя да ставам 100кг. Просто искам равномерно и чисто да качвам ММ.

3то Как да тренирам грърба за максимална плътност и по-малко широчина ? Сега ми е доста широк, но виждам ,че задното рамо и горната част на гърба ми изостават от към плътност. Особено задноот рамо май ми е доста зле.

04.11.11
21:21

1во - няма как да оформиш бедрата без да пораснат макар и малко
2ро - да добре е да се прави кардио 10/15 мин след тренировка
3то - Мъртва тяга , гребане , чукчета , мечка и отново не можа да ти е плътен гърба без да е широк или да се разшири тъй като самите упражнения го разширяват
Всичко е взаимно свързано :)

Поздрави !!!

1 - Рекомпенсация на теглото :)

2 - След тренировка за крака не е много препоръчително....

3 - тяга, гребане с дъмбел, гребане с щанга, набирания с тежести... за трапеца прави обратен пек-дек и стандарното повдигане на рамене :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.11.11 21:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1