25.10.11
19:19
Здравейте !
Скъсах глезенна връзка преди около 3 седмици.Все още леко куцам и мястото се подува.Въпросът ми е дали масажите на прасеца с тенис топче биха могли да спомогнат за по-бързото зарастване на връзката?
25.10.11
19:23
Защо не отидеш и не се посъветваш със специалист , това не е шега работа !
Поздрави !!!
Направил съм го и ходя на контролни прегледи всяка седмица.Просто съм пропуснал да го питам дали би помогнало и за това питам тук.
25.10.11
21:19
Гипсова шина поне за 10 дена беше ли ти поставена ?
25.10.11
21:36
всякакъв покой на мястото ще помогне. например да не ходиш и/или да ходиш с ортеза. масажа на прасеца би помогнало за покоя, но само ако си седиш/лежиш.
Това,което ме притеснява е,че вече 3та седмица кракът ми се подува и продължавам да куцам,но пък болка няма (даже и в началото почети не ме е боляло).Може би проблемът идва от това,че не му давам достатъчно покой.А докторът ми каза,че мога да започна да се движа след първата седмица,но внимателно.
Месец след скъсването,след нови прегледи и почети никакво подобрение,стана ясно,че без операция няма да мине (или поне ако искам да продължа активния спорт-футбол).Някой има ли опит с операция на глезенни връзки?Всякаква информация би ми била полезна-цена,време за пълното възтановяване,сигурността на такава операция-дали 100% бих могъл да се върна към спорта...