Предлагайте ми хранителна добавка :)

05.11.11
18:50

Здравейте значи решил съм да ползвам нещо за покачване на маса, но като начинаещ не знам какво да ползвам. Ходя на фитнес от 1 месец и 1 седмица тежа 70кг висок 1.83 на 17 години искам да знам коя добавка би била по-полезна за мен. Мерси предварително :)

05.11.11
18:54

Месо.....

05.11.11
19:12

Месо ям, но искам и да ползвам някаква добавка, за да стане по-бързо.. :)

PH

05.11.11
19:20

Протеинче, амино може и витамини.. :) за сега това ти стига.

05.11.11
19:24

казано от Емин Ердинч на 05.11.11, 19:12:

Месо ям, но искам и да ползвам някаква добавка, за да стане по-бързо.. :)

Бързата работа - срам за майстора.
Ако искаш да пиеш и ти нещо като другите - вземи си рибено масло или витамини.
Ако искаш да стане по-бързо - чети повече и яж повече... месо. :)

05.11.11
21:38

Добавка, полезна за теб би била една хубава книга за културизъм, която да прочетеш. Ако си запален достатъчно, за да имаш желанието, търпението, ентусиазма, дисциплината да прочетеш книга на културистична тема, то означава, че си запален по спорта и няма да се откажеш след още един месец. Ако ли не откриваш тези качества или поне едно от тях в себе си, за да прочетеш книга, значи не си запален по културизма в такава степен, за да ти препоръчват хората хранителни добавки за спорта.
Прочетеш ли такава книга, там ще видиш отговора каква добавка да си вземеш. Тогава ще дойдеш във форума пак и ще попиташ за определената добавка на коя фирма и какви са отзивите за нея. Тогава много хора ще се включат да ти помогнат.
Не се обиждай от поста ми. Бил съм на 17 години и знам колко много искаш бърз напредък. Чети книги за културизъм и няма да се налага да те водят като слепец други, болшинството от които са с “едно око”, а ще можеш сам да си избираш пътя.
Форумът е добро място за хора, които имат информация и до определена степен знаят да плуват, така да се изразя, но има и много други, които ще те заведат във водата без да те питат искаш ли или дали можеш да пуваш. Като бях на 16 години и зададох този въпрос на едно момче “Какво да вземам?”, той ме дръпна настрана и ми показа шишенце Бионабол. Не мисля, че това беше правилният отговор и правилният човек. Ти как мислиш?

05.11.11
22:20

Пичага, колкото и да искаш..по-бързо - трудно ще стане..на първият месец от фитнеса на мен в главата ми беше само ядене и тренировки (на 17 съм, започнах фитнеса преди година и 1 месец) сетих се за добавки чак след 3тия месец(просто дотогава не мислех че ми бяха нужни). Когато започнах да се интересувам от добавки се регистрирах тук и започнах да чета много. Първите ми добавки бяха аминокиселини,витамини(и преди това приемах), рибено масло. И чак сега (след година и 1 месец стаж в залата) мисля да си взема някакъв креатин. Не бързай, няма да усетиш как минава времето! Постави си реални цели и ги следвай (примерно: искам да бутам повече от лег, да оформя ръцете, да изкарам плочки и тем подобни) със всяка постигната цел ще се чустваш по-добре и ще искаш да продължиш да тренираш и ще се кефиш! Бъди постоянен, пий си витамините, тренирай усилено и резултатите ще са налице! :)

Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 05.11.11 22:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1