05.11.11
22:39
Здравейте,
незнам дали това е подходящият раздел,но искам да попитам.Понеже съм решил да се занимавам със стрийт фитнес,а идва зимата, искам да си монтирам лост у дома.Ако можете да споделите откъде да го купя и как да го монтирам.
Благодаря предварително!
05.11.11
22:49
В Джъмбо продават. Представлява лост, който се слага под касата на врата, разширявайки се встрани до здравото му закрепяне.
Издържа доста тежест. Има гъбички, за да не ти се хлъзгат дланите. Много удобен и компактен.
05.11.11
23:02
Толкова някъде са. Моят беше 35 , но без гъбички или както се казват :S
Значи ще трябва да дам малко парички.А щом е под касата на вратата ще имали място за силови и т.н.Не, че ще ги правя отначало,но не е е ли по-добре да го монтирам на стената(ако е възможно)?
05.11.11
23:48
Не е възможно. Подходящ е за набирания, а те си имат вариации, което го прави доста полезен. Става и за вдигане на крака от вис.
Мисля, че няма 30 лв.
казано от Miss Fight на 05.11.11, 23:48:
Не е възможно. Подходящ е за набирания, а те си имат вариации, което го прави доста полезен. Става и за вдигане на крака от вис.
Мисля, че няма 30 лв.
А как се закрепя?С винтове или нещо друго?
Мнението беше редактирано от asdfg на 05.11.11 23:57.
Ей тъй! :D:D:D:D:D
Аз ако му се метна, ще се сгромолясам барабар с касата на вратата :D :D :D
06.11.11
07:48
Внимавай и самата каса как е захваната за стените, защото много от касите на вратите са калапаво монтирани което създава опасност от пребиване като това на клипчето.
06.11.11
08:49
А и се наранява касата на вратата. А ако ще наранявам нещо - предпочитам да е стената - 4 анкера ... и сме висяли трима на след това на лоста :)
Ето и малко информация за монтажа: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47660
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 06.11.11 09:04.
казано от Иван Божанов на 06.11.11, 08:49:
... и сме висяли трима на след това на лоста :)
Вака, сигурен съм, че има доста по-удобни места за тройка :D :D :D :D
06.11.11
10:12
казано от Valdis на 06.11.11, 09:57:
Вака, сигурен съм, че има доста по-удобни места за тройка :D :D :D :D
Хахахаха :) Човек трябва да търси предизвикателствата и разнообразието :D
казано от Иван Божанов на 06.11.11, 08:49:
А и се наранява касата на вратата. А ако ще наранявам нещо - предпочитам да е стената - 4 анкера ... и сме висяли трима на след това на лоста :)
Ето и малко информация за монтажа: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47660
И аз го искам на стената.А защо не и на терасата на тавана ....
казано от Dencho enchev на 05.11.11, 23:09:
Значи ще трябва да дам малко парички.А щом е под касата на вратата ще имали място за силови и т.н.Не, че ще ги правя отначало,но не е е ли по-добре да го монтирам на стената(ако е възможно)?
Ако си го монтираш добре,може и слънца да правиш.:D
казано от Biad__ на 06.11.11, 11:44:
казано от Dencho enchev на 05.11.11, 23:09:
Ако си го монтираш добре,може и слънца да правиш.:D
Ако можех да минавам през стените....:d:d
24.03.12
18:53
Хей Miss Fight моля те дай ми линк на лоста от Джъмбо магазина!!! Немога да го намеря ;хх