06.11.11
10:02
Здравейте тъй като не ми стана много ясно за каймата искам да ви попитам нещо.Знам че в каймата слагат неща които не са много хубави но каймата мусан ми изглежда прилична поне по етикета.Няма добавени животински мазнини.Може ли да я консумирам при сваляне ?
Ако се добавя нещо,което не трябва да е там,то не се обявява на етикета естествено.;)
В каймата няма нужда д адобавят животински мазнини,там си има достатъчно.
Може това с каймата да е голяма заблуба,но като си знаем манталитета на българина,че гледа за максимално кратко време да стане милионер,е трундо а се вярва на нещо,което не виждаш как се прави пред теб.
Най-сигурният метод,ако нямаш възможност да си набавяш домашно месо,е да го смелят пред теб,така можеш да избереш,вида на месото и колко да е мазна или суха каймата.
06.11.11
11:50
#2
Ако е кайма, да е “каймясана” пред теб, независимо колко хубав изглежда етикетът на готовата.
06.11.11
12:15
#3
Мерси за отговорите :)