Дали да почна да взимам протеини !

183висок 81килограма на 15години съм и се чудя дали да  почна да взимам протеини!!!Вече ходя на фитнес един месец тренирам по тази програма
Програма за изпълнение в първи, трети и пети ден
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 10 повторения
бицепсово сгъване с щанга - 3 серии 10 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения

06.11.11
15:26

Протеините за мен са вид храна, до която трябва да се прибягва, ако останалата твърда храна през деня не ти е достатъчна. Ако се храниш по 5-6 пъти на ден и във всяка порция има нужните белтъчини, то не ти трябват, в противен случай- взимай.

Мисля някъде януари месец да си купя такъв протеин http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/2/ 
И искам да попитам само в тренировъчните дни ли се приема.

Мнението беше редактирано от Луд За връзване на 06.11.11 22:53.

07.11.11
00:25

От един чувал ****и точно ***а ли намери да извадиш????? Предполагам си го чувал и ще разбереш какво искам да ти кажа.

казано от Valdis на 07.11.11, 00:25:

От един чувал ****и точно ***а ли намери да извадиш????? Предполагам си го чувал и ще разбереш какво искам да ти кажа.

Не можах  да те разбера искаш да кажеш че този протеин не е хубав???

На Нутрим са възможно най - лошите протеини повярвай ми ! Не се залъгвай по ниските цени само ще си дадеш парите на вятъра !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1