05.11.11
19:32
Здравейте, от скоро ходя на фитнес, а по принцип често правя джогинг в парка ( като предполагам джогинга ,който правя е нещо като hill training ,защото теренът почти през цялото време е с някакъв наклон) ,също така понякога правя упражнения вкъщи ,но не е нещо сериозно.Тежа около 47-8 килограма и съм около 160см, но бих искала да намаля бедрената си обиколка(талията ми е -70 ,бедрото-49) както и да стегна седалището.За съжаление обаче не съм много наясно какви упражнения ( във фитнеса , а и вкъщи също) трябва да правя.Също така бягането помага ли , и ако да г/д колко минути на пътеката ,тъй като няма как в момента да бягам навън?Бих била много благодарна ,ако получа някой друг съвет :) Четох доста по въпроса,но за разлика от другите момичета аз не искам да свалям килограми , а и нямам предпочитания за упражненията,защото и кардиото ми е приятно :)
Днес Инес пусна страхотни снимчици в блога си. Виж и ти и може да преосмислиш целите си ;)
05.11.11
19:58
Ами аз всъщност споменах ,че не искам да отслабвам , не съм на диета и не искам да започвам такава. Имам точно определени цели,които с времето съм осъзнала,че са правилните за мен ,тъй като явно структурата на тялото ми е такава ,че винаги качвам в крака и дупе а до горе се стига последно :) мерси все пак ,но наистина бих искала нещо полезно
кардиото ще ти помогне с намалянето на всички обиколки. специално за стягането на бедрата и седалището ще ти помогнат клек, римска тяга, напади, качването по стълби ако щеш. не пренебрегвай горната част на тялото. ако толкова държиш да тичаш, мисля, че спринтовете са за теб, а не обичайното кросче.
06.11.11
18:26
И какво им е на мерките ти ? Точно както пише в линка по-горе, така трябва да изглежда една жена, а не тия увиснали анорексички днешно време, дет седят по 24/7 на кафетата.
06.11.11
21:25
казано от Dique на 06.11.11, 18:26:
И какво им е на мерките ти ? Точно както пише в линка по-горе, така трябва да изглежда една жена, а не тия увиснали анорексички днешно време, дет седят по 24/7 на кафетата.
Ами няклко год. съм спортувала лека атлетика,от която така като че ли се развиха повече мускулите на бедрата.След като спрях атлетиката бях по-малко активна,а от това и мускулите разбира се не останаха същите.Сега харесвам фигурата си разбира се,но ми е доста неприятно,когато дънките ми са идеални или малко големи в кръста,а пък са ми страшно некомфортни в бедрата. :/ Това е главната причина :) (А за мое щастие си нямам плоски задни части,даже напротив)
07.11.11
14:58
Давай снимки, ше сбираме жури, ахах. Шегата настрана, сложи една снимка, щото по принцип момичетата си внушавате разни работи..
07.11.11
17:51
хаха жури :д не ми се качва снимка ,защото нямам такава в цял ръст, но както и да е. Реших да наблягам на бягането ,и без това го харесвам :) поне да поддържам форма с желание
08.01.12
13:56
аз преди бягах, но нещо започна да ме боли единия глезен, спрях за известно време, когато започнах отново - пак започна да ме боли :( иначе обичам бягането, но защо така става...