неприятни пъпки по тялото

18.06.05
00:20

Здравейте, не знам дали е тук мястото за въпроса ми но не знам къде другаде да питам, надявам се да ми помогнете. Тренирам от малко по-малко от 2 години и не съм ползвал абсолютно никакви лекарствени средства, но имам следния проблем: имам неприятни пъпки(едни такива малки, не са чак толкова много, но се забелязват и е грозно :( ) по ръцете и гърба. Мисля че съм ги имал и преди да почна да тренирам но тогава не бях обръщал внимание на това и не съм сигурен. Та ако може някой да ми препоръча някакъв крем или нещо такова да се мажа ако могат да се махнат. Още веднъж се извинявам ако не е мястото на темата тук. Благодаря предварително  :D

18.06.05
01:49

на колко си години,тия пъпки откога ги имаш

XA

18.06.05
08:41

wtf виж ся каква е работата.Имам го саштия проблем.Имам си ги тея пъпчици вече 3 годинки но вече почти изчезват това е пубертет. :wink: За мехлем незнам понеже не ползвам но има едно мазило ЗИНЕРИТ добро е  използвам го и е готино.1 съвет лято е(ако си от варна)  отиваш на плажа и се опичаш якичко и пъпките ги няма личен опит :P.Успех не се притеснявай щв се махнат :)

18.06.05
09:20

тва с ходенето на плаж е добра идея. и на мен на времето ми излизаха по тялото и лекарят каза че е от жегата и трябва де се пека. с няколко пъти на слънце изчезваха. дори и да са от пубертета ако хванеш тен ще поизчезнат според мен.

18.06.05
11:17

freakster на 17 години съм, ама точно това е че и аз не знам от кога ги имам :)
мерси на всички, това с плажа може да го пробвам, понеже съм от Бургас :)

18.06.05
12:37

Ако са гнойни в никъв случай не ги стискай! След това остават белези... Аз понеже преди не знаех, че не трябва да се стискат ги стисках, ся ги изчистих обаче останаха белези от тез, които съм ги стискал и ся трябва да ходя или на лазер или на пилинг да ги залича... :(

18.06.05
13:03

Отиваш на дерматолог. Кой знае от какво са ти се получили тези пъпки. Лекар ще ти даде най-компетентно мнение. ;)

PR

18.06.05
13:35

Тези пъпки може да са от невъзможноста на тялото да синтезира целия белтък който премаш ,особено ако взимаш и протеини +
богата на белтъчини xрана!
Може да са от повишен xолестерол ,а може и да са на друга основа - не е лошо лекар да те види !

18.06.05
13:52

По принцип от потенето се получават имал съм ги но на морето наистина изчезват.Ако нямаш възможност да отидеш на море и обикновено слънце ще свърши работа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1