31.05.04
00:35
kakvo mislite za predavaneto po NTv FitnessMania ?!
spored men e super zle…mojesh samo da pogledash malko za udovolstvie….nqmam na kakvo da te nauchat… gledam dneska Kiro hvanal “M"na musashi i vika istinata e v Aminoto i samo razmahva musashito
preksyvaneto za reklami ot 10 minuti nqkyde 7-8 sa smao s produkti na musashi
i Kiro vika piite Sex (napitkata gazirana na mushashi) i “M”-a i tva e :)
...
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:50.
Loose lips ne se li kazva? Ne go gledah dneska, 6toto ne6to mi be6e tupo. Gledah samo me4kata i Krika kvi gi ruse6e lele. :lol: Kato nose6e nekvo malko krug4e 10gr… Smiah. :D Mnogo me drazni za predavaneto, 4e pokazvat niakakvi uprajnenia na ma6ini deto i ne sum gi sunyval. Tazi dneska na niakakva ma6ina za grub ili i az neznam kakvo deto e kato stol i buta6 nazad… :? :shock:
haha da tova beshe nqkyv unikalen gladiator :)
a krika verno s taq 50gramova lamarinka :) ...
Аз пък се кефя некво.. де а знам.. има си нужда и от такова. Лъскаво предаване дето да надъхва по-обикновените хора дето не се занимават. Е като оня архитекта дето го даваха предния път. Гледат , зарибяват се.. спортуват си.. аз така го виждам. Няма как да не е Musashi styled shit - все пак автора е Кирчо. Има и друг ъгъл обаче - по-добре лигаво предаване за фитнес отколкото без него нали ? Трябва да се пропагандира до дупка и тва е.
e da de ama ne e to4no taka
davat ti primer: az edno razlezeno teen-4e koeto se chudi kakvo da pravi.. gleda kir4o kak akzva za LIPSa i Aminoto i si vika E SEGA STANAH QKIQ PI4…otiva v musashi kupuva si M-a ( 2 opakovki po negovata jelezna logika : “da ima!”) i 1 kashon4e Lips ( po syshatta logika)
zpoa4va da trenira
pyrvata sedmica po4ti ne se otkazva zaradi muskulnite mu treski
no kakto i da e. izdyrja eidn mesec .vijda che e kachil ryka ot 22 na 23cm i si vika “e tva li e be?!?!” i se otkazva…v shkafa mu ostavat 3 shishenca i 1 kutiika s suplementi i pi4a poveche nema i da probva fitnesa….
toi trqbva da zapo4ne sys jelanieto da trenira minimum 2 godini za da postogne neshto !
E ti pa sa. Ot 22 na 23 za 1 mesej. :D Az purvia mesej nito dieta sum spazval, nito ne6to sum pil i ka4ih 4 kila. Dosta se motivirah. Ottogava (5 meseja de, kak samo prozvu4a tova “ottogava”...) sum ka4il 12 i o6te pove4e se motiviram. Spored men vednuj kato 4ovek trugne na fitnes pone otna4alo nikak niama da iska da spre. :)
Аз не говорех за суплементи и тн... Имах предвид самата идея да се занимава със спорт... Или работещи жени некви (нямам предвид оня вид работещи... :lol: ) дето седят по цял ден в некви офиси... такива хора. Аз когато почвах да тренирам нямаше такива предавания... много по-малко хора се занимаваха... случайно се зарибих (добре , че ме убеждаваха :Р) и тка... По-добре да го има тва нещо. Ако човек разсъждава трезво няма да залита в некви крайности. Мисъл требе :)
Пичове, твърдо съм против предаването на Киро, това си е чист КОМЕРС, прави се с една-единствена цел - реклама на Мусаши. Освен това пича чат-пат бърка здраво сценария. Като цяло повече ми допада предаването на Недик - и като гости, и като съдържание, и като водещ.
Xax Nedik kato vode6t… pi4 e ne moje da se ospori, no kato go gledah za purvi put mu be6e na gosti toia aktior ot holivud deto e 2 metra. A Nedik be6e s niakakva 6apcika kato djudje. Maika mi kato go vidia vika: “ia Djudjeto Haiasko” :lol: Ne be6e tolkova sme6no, no ne sum sprial da se smeia ciala no6t…za6toto be6e prava. Ina4e tupoto e, 4e mnogo se povtaria tam. Samo go pitat 1 i su6to i toi povtaria li povtaria. Da im kaje 1 sait da pro4etat. Elementarno e. Draznia se kato taman po4ne da govori ia za dietata ia za trenirovkata i vse niakoe lapence na 10 godini 6te se obadi da pita kude to4no v g*za da si bie steroida.
А тука имам друго мнение май :)
Като човек и като водещ Недик е най-голЕмия комик който сам виждал някога тоя пич неможе да свърже 2 приказки на кръст бе!
Аз се попикавам от смях :))) Мисля, че Кирчо като водещ се справя по-добре, но като инфо неговото предаване е 0 и е мноо ясно, че е 100% рекламно. При Недик по-може да научи нещичко човек ама и сам го чувал да казва баси глупостите :)
Абе слаба работа като цяло, но е добре да има да се запалват тийнчетата :)
08.06.04
21:26
Недик го гледам от първото или второто предаване когато гост бе Дани Драганички.Имам един епизод от неговите сериали,защото исках да запиша малко Флекс защото тои само него показва.Ако имам възможност ще постна репликите на Недик да се посмеем малко 8) .............Прав е Готча,пича въобще не може да говори български а наи страшното е че не се усеща каде бърка.Вижте само на гостите колко неудобно им става когато тои започне да ги пита нещо и не мое си довърши мисълта 5 минути.....пък тои чака отговор пича а госта още въпроса не е разбрал.......абе още 1000 работи ама които го е гледал знае!Пък във фитнес мания се е събрала една хипер весела компания.........Как са се изпращяли на едно място Киро Вълчев,Митиууу Крика и оная певица Ани Лозанова дето на едни награди пред цяла България каза че много се изплашила и и се “доакало”!Абе весела работа,после как да не ни мислят за тъпаци(нас културистите)!Добре е да има и такива предавания както се казва за по ламавите,ама при положение че има и нещо свястно!
Между другото те пичовете форум си имат вече и то с доста хора,само че темите и потребителите им са :oop :oops: питат се въпроси които в този форум дори начинаещ не е задавал!
Пък титлите на “ГОЛЕМИТЕ” не са модератори и администратори..............а са ФИТНЕС ЕКСПЕРТИ(тея техните Жоровци и т.н)
08.06.04
22:15
Според мен предаването е много добро. Е кофтито са само много реклами наистина, които дразнят.
vanisher, голям песимист си бе човек. Това предаване сега е в самото начало тепърва ще се развива. АЗ мисля, че това предаване ще е от помощ на някой млад билдер, който не може да отдели средства за интернет и други източници на информация(вестници, списания и т.н.) Колкото и малко информация да дават на всекиму може да е полезна.
Mr. Muskul, ти вместо да се радваш че ти показват уреди които преди не си виждал такмо занапред ще знаеш за какво се използват. И примерно след 1-2 години като идеш в някоя професионална зала само с такива уреди няма да стоиш и да ги гледаш и да се чудиш за какво служат ами направо ще действаш ;)
Просто погледнете положителната страна на въпроса. Вие много мразите Мусаши фирмата и заради нея всичко, което е свързано с нея. Мисля, че това е основния проблем. А не, че предаването е тъпо.
Оценете предаването без да мислите за рекламите и т.н.
Това е моето мнение, колкото и да се различава от другите. АЗ така мисля. Успех на всички.
И да се молим да има повече предавания и да се отделя повече внимание на този спорт, а не само да гледаме негативната страна - РЕКАЛАМА. Не може без нея. Защото и тези хора трябва да печелят...
Bad^Boy, estestveno si prav za vsi4ko. Vse pak vij, 4e ve4e ima napreduk v nasokata, v koiato az ne biah dovolen. Kato 4uk vul6ebnite dumi4ki napravo mi se stopli surceto: “no tui kato tozi ured go niama v pove4eto zali eto i su6toto uprajnenie s dumbeli” :D Stava6e vupros za zadnoto ramo i pokazaha obratnia pek-dek. A za omrazata kum musashi, niama takova ne6to. Vse pak zasega samo ot tiah sum si kupuval suplementi, dovolen sum i gi uvajavam kato firma, koiato durji na ka4estvoto. Vse pak mislia, 4e predavaneto e mnogo izpipano, ima strahoten montaj naprimer, operatorite sa dobri i ne e skuka da se gleda…kato predavaneto na Nedik poniakoga ili staroto na Mitio Krika.