07.11.11
16:04
Тренирам от поне 2 години най-различни неща! Миналата година септември, октомври и ноември тренирах във фитнес, но в момента тренирам вкъщи! Имам организирани последователно упражнения, но се чудя дали са добре!?
започвам със загрявка
1 - Бърпи -20пъти http://www.bb-team.org/exercise/4138_burpee#axzz1cwt4IeyO
2 - Клек с ластици в комбинация със странично повдигане - 2 Х10
3 - Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег) - 2 Х 20
4 - Индийски лицеви - 3 Х 10 http://www.bb-team.org/exercise/2134_indiyski-litsevi-opori#axzz1cwt4IeyO
5 - Клек със собствено тегло - 2 Х 30
6 - Лицеви за горната част - 2Х 20
7 - Кофички - 2 Х 20
8 - Класически лицеви - 2Х20
9 - Напади със собствено тегло и с дъмбели - по 20 на крак
10 - коремни за горната част - 30
11 - коремни за долната час - 30
12 - коремни със извиване встрани - по 20 за всяка страна
13 - Бърпи - 20 пъти
Тази тренировка я правя 2 пъти в седмицата и после пия протеинов шейк!
Целта ми е да кача 5 килограма, ЗДРАВОСЛОВНО! Хапвам си добре, ако трябва и хранителен режим ще дам, само кажете нещо за тренировката!
Вече не знам къде да се дена, трябва да кача малко, че не приличам на човек! :P Чисто здравословно ще е по-добре за мен!
07.11.11
17:42
Здрасти.. Така няма как да ти кажем дали ще качиш.. Напиши хранителният си режим защото той е най важен в твоя случай.. и с тия тоолкова много упражнения ще стане малко трудничко.. намали ги малко и се насочи към по силови упражнения.. Спокойно те не са само за мъже :) няма да станеш угромна от тях.. Ако можеш в зала да ходиш също ще е много добре.. И междо другото сега какви килограми си : )
Ми за килограмите... В общи линии съм миниатрна :D - 153см висока и 40кг тежка :P:P:P
Принципно мога да намеря зала, самоче в район Лозенец ще ми излезне скъпичко - но мога за 2 пъти седмично да се прежаля :D:D Само че искам да си изготвя ефективна тренировка, защото иначе само си губя времето и парите! :):)
Ако можеш да ми препоръчаш някои ефективни силови упражнения ще съм ти много благодарна! :) А колкото до храната, примерно днес изядох:
07:00- фреш
10:00 - кисело мляко + банан
14:30 - яйца на очи - 3 бр + задушени моркови
17:30 - Фреш + кисело мляко
19:30 - Пилешка супа (1долна бутче + 3 крила и едно яйце-застройка)
20:30 - чай с мед- боли ме гърлото
22:30 - още пилешка супа и килсело мляко
23:00 - пак чай с мед
Трябва си кажа, че днес нямам особен апетит тъй като нещо май се разболявам, затова си правих и супички...Дано всичко да мине бързо!
Имам малък проблем с даскалото там не се храня много редовно и много добре... но се старая вкъщи да наваксвам :D:D
Засега тренировките са ми по-трудни за организиране!
ето и ден с тренировка :P
08:00 - ставане
08:30 - Фреш от моркови
09:00/09:30 - ТРЕНИРОВКА
10:00 - протеинов шейк
10:30 - 3 яйца + Фреш
13:00 - Супа- един пилешки бут със част от гърба; + салатка от краставички с орехово масло и зехтин;
16:00 - БАНАН
19:00 - още един пилешки бут на супичка + застройка - яйце; и салатка;
22:30 - 400гр кисело мляко
Мнението беше редактирано от Taly K на 07.11.11 23:05.
07.11.11
23:07
Мисля, че е хубаво да си направиш дневник, така ще е по лесно за другите по опитни дами да те следят и да ти помагат.
07.11.11
23:40
Здравей отново :) С тази храна просто нямаш никъв шанс !! И в предното си мнение пропуснах да спомена че с тези тренировки най много да отслабнеш още повече.. Какви са тези лицеви по 20 повторения? кофи по 20 повт? а и не само тези.. Леле майко.. Така.. на тия 153 см 45,6 кг мисля че ще ти стоят добре :) Като за начало оправи храната.. Хапваи често, но по малко и по качествена храна.. Хапвай месо, мляко, овес , яйца, ориз , салатки.. Каква е тази закуска междо другото? къв тоя fresh.. нещо немога да загрея.. кво имаш предвид под fresh? некав сок ли е тва :Д.. квото и да е не мисля че е добре де.. За закуска хапвай по 3,4 яйца + овесени ядки 40,50 гр.. Tя ти е едно от най важните хранения за деня.. и трябва да е на ниво :) Спи ми се обаче и ме мързи да ти правя цялата диетка за деня.. Пък и в интернет има достатъчно много информация за каквото и да било.. Няма да те мързи от малка ей :P Колкото до тренировките.. Забрави я тази която си посочила по горе.. Ае утре ако не ме мързи ще ти измислим нещо.
08.01.12
13:54
може и да е с машина, не е задължително ръчно :)