06.11.11
13:06
Външното състояние на веригите не ме каса особенно, така че не е притеснително дори ако са много ръждясали. Необходими са ми вериги с тегло 40-60кг.
07.11.11
15:55
казано от Valdis на 06.11.11, 13:06:
Външното състояние на веригите не ме каса особенно, така че не е притеснително дори ако са много ръждясали. Необходими са ми вериги с тегло 40-60кг.
Нали си бургазлия - намери някой познат, който да работи по пристанището. Там със сигурност имат и ще ти струват колкото за старо желязо.
казано от Мак Сим на 07.11.11, 15:55:
казано от Valdis на 06.11.11, 13:06:
Нали си бургазлия - намери някой познат, който да работи по пристанището. Там със сигурност имат и ще ти струват колкото за старо желязо.
На мен ми трябват вериги, а не звено от верига с тези килограми. :D Няма начин да няма, но не се сещам за подходящия човек. Пък там бюрокрацията ще е толкова ужасна, че се отказвам само като си помисля. В крайна сметка, поцинкована верига е от порядъка на 3-4 лв. на килограм, тъкмо няма да се занимавам с обработка и боядисване.
08.11.11
08:42
Сещам се и за още един вариант - в някой открит рудник...пак ползата от инфото е същата...познат, връзки, ала-бала, но проблема на тези вериги е, че струват много скъпо като изделие, а всъщност като желязо не са кой знае какви пари.