Нужна ми е помощ за приемането на добавки

Здравейте,ходя в залата от около 1 година и реших да започна да вземам добавки, Искам мнение за тези добавки : креатинова матрица- Green magnitude + протеин Vpx synges + минерали!!!
Целта ми е да увелича силата и съответно и ММ. Можете ли да ми кажете кога и по колко да взимам от тези три добавки,както в тренировъчни, така и в нетренировъчни дни. Може ли също да взимам и аминокиселини или глутамин ? Благодаря

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.11.11 14:04.

Привет,

Green Magnitude е страхотна матрица, радваща се на популярност и положителни мнения. Можеш да прегледаш и ревюто в продуктовия профил. Него можеш да приемаш по една доза преди и една доза след тренировка.

Протеинът се пие според индивидуалните нужди. Обикновено 1-2 дози дневно е достатъчен прием за добре хранещ се човек. Единият прием може да е веднага след тренировка, а другият или сутрин след ставане или някъде като добавка към храната.

Минералите пък зависи какви са им дозите и какви минерали си набавяш чрез храната. Купил ли си даден продукт или още се двоумиш?

Аминокиселини и глутамин не ти пречи да взимаш, стига да имаш желание и финансовата възможност. Чудесна добавка са за един добър хранителен режим и значително подобряват възстановяването.

Изгодни глутаминови продукти са:
Pure Nutrition 100% Glutamine
Syntrax Superglu

Аминокиселините...зависи какви търсиш. Ако ще пиеш протеин след тренировка и през деня, то подходящ избор са БЦАА, които да пиеш по време на тренировка.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.11.11 14:25.

минерали не съм решил какви да са,да ми препоръчате някакви и как да ги взимам?
Поздрави!

Няма как да не попитам - защо само минерали? Витамини пиеш ли отделно?

Питам, защото комплексът от минерали струва колкото и комплексът от витамини и минерали. Ако не пиеш витамини, то по-добре да си купиш смесен продукт, а не само минерали.

Грешката е моя,неправилно се изразих става въпрос за комплекс от витамини и минерали. Да ми препоръчате някой и кога и по колко да го взимам !!
Благодаря

08.11.11
09:32

Аз не разбрах дали имаш хранителен режим. Би ли споделил? От по-скъпите бих ти препоръчал CL- OrangeTriad, а иначе новата формула на Optimum - OptiMen е доста интересна като съставки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1