Фитнес + Лостове + Кардио - Комбинация Не/Възможна ?

08.11.11
20:06

Здравейте,дано темата не ви се стори доста безмислена.

Тренирма от 6 месеца фитнес.
Мисълта ми е мога ли да комбинирам тежките тренировки във фитнеса с тренировките на лостове и кардио тренировка 2 пъти седмично ?
Целта ми е релеф. Храненето ми е на ниво.
Целта ми е да постигна нещо от този сорт https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/305487_263728620337888_100001022560145_793826_1937278890_n.jpg

Ето моя снимка от преди 1 месец. http://store.picbg.net/pubpic/93/C5/47d58bb0a87893c5.jpg
На 18г съм,65 кг,мисля ,че за 65 килограма съм доста зле.

Какво бихте ми препоръчали за тази комбинация.

08.11.11
20:12

Ами лично на мен това ми изглежда като КРОСФИТ.
Фитнеса ти са силовите тренировки (W),Лостовете според мен са гимнастическата част (G) и катдиото са ти метконите (M).

08.11.11
20:25

Дали е възможно или не зависи от целите , които искаш да постигнеш. Ти искаш релеф но за релеф трябва и маса. Моята цел е маса и релеф и в момента  съм се спрял само на фитнес и кардио. Засега резултатите са на ниво и не се оплаквам :)

Поздрави !!!

08.11.11
20:36

Марлон аз ходя на фитнес понеделник,сряда,четвъртък,петък (4 дневен сплит), като в сряда имам физическо и имаме плуване,плувам по 500м без прекусване. Това много ли е или е малко ? От 1 ден кардио в седмицата (плуването) ще загубя ли маса или ще възпрепядства качването/ или ще качвам по чисто?

08.11.11
20:53

Не е ли много 5 дни спорт и тренировки? Успя ли да качиш някое кило по тая схема?

08.11.11
21:15

Стига хранителният му режим да е на ниво и да се наспива няма никакъв проблем :)

08.11.11
21:23

Не бъркайте стрийт фитнеса с гимнастиката... да днешно време тези сбирки на лостаджии всъщност не се показва някакъв вид стрийт фитнес тренировка ,а гимнастика ... колкото и да е ограничена.Та не бъркайте това със стрийт фитнес.
Отностно плуването не мисля че ще ти пречи на покачването на килограми ,тъй като то е последния тип кардио ,който бих избрал за понижаване на мазнините.А и 1 път седмично чисто любитлески не е зле.
А това дали можеш да замениш тренировките от фитнеса с тези на лостове зависи от тебе.Ти избираш дали да си сложиш допълнителна тежест към теглото ,или да правиш кофи като замаен и да се премяткаш през лоста ,а всъщност да търсиш мускулна маса.
Като цяло за подобен вид тренировки бих си закупил някакъкви бцаа последвани от добро хранене.
Успех.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 08.11.11 21:26.

08.11.11
21:56

Тренираш 4 пъти в седмицата + кардио , ако добавиш и лостове мисля че няма да имаш достатъчно време за възстановяване. Аз тренирам по три дневен сплит (Понеделник , Сряда , Петък) като след всяка тренировка вкарвам по 15 мин кардио :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1