09.11.11
21:27
Здравейте,
Аз съм абсолютен новак- нямам хранителен режим, не съм ходил на фитнес. За съжаление не знам дори имената на фитнес уредите, но съм малък(14г.) и не съм се занимавал с това преди. Искам да се стегна и можете да ми предложите храна, упражнения и някакви съвети за начинаещи.
ПС: Снимката е от преди 4-5 месеца, скоро ще се опитам да направя нова.
Модерация: Заглавието на темата не отговаря на критериите. Моля, нека бъде оправено, след като модерираното не беше харесано!
Темата беше редактирана от chuck norris на 09.11.11 22:43.
09.11.11
22:38
Дай някви мерки:
ръст,тегло,години,каква ти е целта,преди тренирал ли си нещо друго и т.н.
09.11.11
22:44
Ръст - 181 ~
Тегло - 70-72 кг ~
14 години
Преди съм тренирал само баскет и футбол общо към 9 месеца.
Цел - стягане и малко повече сила.
Мнението беше редактирано от chuck norris на 09.11.11 22:44.
09.11.11
22:54
Като за начало е хубаво 3-4 месеца да правиш кръгови тренировки,което ще рече всичко в 1 ден.След това постепенно като свикнеш с натоварванията и правилната техника на упражненията трябва да си създадеш програма.Никой от тук няма да може да ти направи точна програма,с която да имаш ефект.Всеки си прави сам програми и вижда как му действат и съответно си избира една и кара по нея.Относно хранителния режим: Еми аз лично нямам хранителен режим,но гледам да ям по 4-5 пъти на ден през 3 часа и да си подбирам храната.Наблягаш да ядеш-яйца,месо,макарони,картофи,ориз,овесени ядки,салати и т.н. А силата си идва постепенно с всяка трнеировка както и резултатите.
Ако целта ти е само стягане и повече сила,ако не ти се занимава да ходиш на зала може да пробваш лостове-те са много добър вариант за пъргавина,издръжливост и т.н. Ти си решаваш,но залата е далеч по-удачният вариант.
13.11.11
15:15
Имам въпрос относно това как да тренирам- Да правя само 1 упражнение докато си свърша неговите серии или да редувам упражненията?
13.11.11
15:45
Прочети:
http://www.bb-team.org/articles/3966_kragova-trenirovka#axzz1daiY8FT1
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1daiY8FT1
15.11.11
16:45
Разгледай из форума има интересни теми, които ще дадат отговор на въпроса ти! :) Успех!