Тренировки след ангина

MI

09.11.11
15:55

Привет, изкарах една ангина, не много тежка, без температура, но все пак гадно заболяване, бях на легло.Та, понеже вече не издържам така, а и се чувствам малко по-добре, дали е добра идея да посетя залата? Притесняваме да не си изтощя допълнително организма, тренировката ще е повече аеробна и силова обща. Ако някой е минавал по този път нека сподели мнение :) Благодарско

09.11.11
16:11

Ами и аз изкарах (стигнах до антибиотик). Като цяло не издържам, но ако се чувстваш отпаднал не слагай много тежести,.

MI

09.11.11
16:13

Ами не съм със силите си както преди определено, даже сега ми се доспа...Това се чудя, дали да изчакам, кое е правилното, мразя да стоя на едно място и да бездействам :)

Ами дай си няколко дена почивка.През това време наблегни на съня, добрата храна и разходките на вън. След това като се завърнеш залата ще имаш повече сили и бързо ще възвърнеш формата. Не бързай. Мой приятел от много бързане го беше повторила ангината.

MI

10.11.11
00:20

Благодарско, направих обща, утре ще почивам, няма да тренирам както по принцип си тренирам, защото това  е доста, като за начало по-бавно :) Но съм свалил две кила, което като знам как се постига...лошо ми стана

10.11.11
00:26

По-добре изчакай. Аз така не изчаках миналия месец и отидох в залата. На другата сутрин пак бях болна. И така още 2 пъти понеже не издържах да стоя вкъщи. Резултата беше 4 тренировки за цял месец и 200лв+ за хапове.

Едит: изпревари ме :)

Мнението беше редактирано от Xala на 10.11.11 00:27.

MI

10.11.11
11:28

Това си е краста, човек като свикне да спортува и после като стане нещо такова е супер тегаво да си стои ввкъщи и да лежи примерно...., но съм съгласен по принцип, трябва си макс почивка :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1