09.11.11
15:55
Привет, изкарах една ангина, не много тежка, без температура, но все пак гадно заболяване, бях на легло.Та, понеже вече не издържам така, а и се чувствам малко по-добре, дали е добра идея да посетя залата? Притесняваме да не си изтощя допълнително организма, тренировката ще е повече аеробна и силова обща. Ако някой е минавал по този път нека сподели мнение :) Благодарско
09.11.11
16:11
Ами и аз изкарах (стигнах до антибиотик). Като цяло не издържам, но ако се чувстваш отпаднал не слагай много тежести,.
09.11.11
16:13
Ами не съм със силите си както преди определено, даже сега ми се доспа...Това се чудя, дали да изчакам, кое е правилното, мразя да стоя на едно място и да бездействам :)
09.11.11
21:45
Ами дай си няколко дена почивка.През това време наблегни на съня, добрата храна и разходките на вън. След това като се завърнеш залата ще имаш повече сили и бързо ще възвърнеш формата. Не бързай. Мой приятел от много бързане го беше повторила ангината.
10.11.11
00:20
Благодарско, направих обща, утре ще почивам, няма да тренирам както по принцип си тренирам, защото това е доста, като за начало по-бавно :) Но съм свалил две кила, което като знам как се постига...лошо ми стана
По-добре изчакай. Аз така не изчаках миналия месец и отидох в залата. На другата сутрин пак бях болна. И така още 2 пъти понеже не издържах да стоя вкъщи. Резултата беше 4 тренировки за цял месец и 200лв+ за хапове.
Едит: изпревари ме :)
Мнението беше редактирано от Xala на 10.11.11 00:27.
10.11.11
11:28
Това си е краста, човек като свикне да спортува и после като стане нещо такова е супер тегаво да си стои ввкъщи и да лежи примерно...., но съм съгласен по принцип, трябва си макс почивка :)