RQ: Dietolog ili sporten lekar

Темата е заключена.

30.05.04
23:34

Kajete mi pls nqkoi, koito da moje da mi izgotvi dieta za maximalno ka4vane na masa (i eventualno priem na steroidi)
koito da moje da mi sledi statusa i (srsehtu ne skromna suma) da otgovarq i za posledicite :)
toest neshto kato trenior samo che za hranene i “zob” :) :) :)

Преместена тема!

vanisher

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:59.

На кратко казано, трябва ти личен партньор, който да отговаря за теб и да те следи как се развиваш. От кой град си, нека тръгнем от това, а и колко мислиш, че ще ти струва това?

Колкото до отговорността - никой няма да ти гарантира последиците от стероиди, както искаш ти. Защото той не отговаря за 100% от всичко, което ще правиш, а отговаря само за медикаментите, които ще вземеш и за начина, по който ще тренираш. А вече какво ще правиш нощем, по дискотеки и т.н., никой не отговаря осен теб самия.

ВН

31.05.04
16:21

1. Андролог - за дозите стероиди
2. Консултант по хранене - най-добре е това да е чоек работил в спортното хранене, например състезател.

31.05.04
22:44

emi otkyde da namerq androlog ?
a dietolog si namerih da mi napravi dieti4ka za ka4vane na masa
samo za zob-a mi trea konsultant

ot Sofiq sym

ВН

15.07.04
18:31

Личният ти лекар ще те насочи.

15.07.04
18:53

Vanisher като си модератор хвани пиши на кирилица къв пример даваш на другите :?:

15.07.04
20:02

mmm to e prepory4itelno a ne zadyljitelno, nali ?
a ti leko s napadatelniqt ton zashtoto gledam che i kym drugi useri se dyrjish grubo !
uspokoi se malko :wink:

15.07.04
20:57

аз съм си грубянин ама си мислих че е задължително между другото нямам flex type и се научих да пиша на кирилица заради тоя форум що ли съм си внушил че е било задължително
сорка тогава :roll:
ПС кат смятам че някой от новите постващи тук е мързелив и пита на поразия вече нема се обаждам зашото излизам лошия  :cry:

MA

15.07.04
21:02

Що са ти стероиди. По-добре май трибулус да си вземеш.

16.07.04
14:48

haha ti pil si tribulus ?!
Kato vitaminki e
i trea da piesh po dosta hap4eta na den za da ish efekt
i ne e kato steroidiniq si cikyl

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1