11.11.11
17:04
Здравейте , свърши ми старият протеин на Syntrax -Nestar .
Сега се оглеждам за друг - този Syntrax WHEY SHAKE , като към него ми се ще да си купя и Амино-ни BCAA Blast - Pure Nutrition.
Като гледам съставките на протеина , забелязах че в него има достатъчно ( колко да е достатъчно ) АМИНО на доза !
Нужно ли е, да си купувам допълнително АМИНО-ните или просто да комбинирам SHAKE с нещо друго ( креатин )?
Ако е зададен въпроса грешно - търпя критики !!:)
11.11.11
19:03
В момента според мен и според доста хора най изгодния протеин като цена - качество ти е Syngex .. вкарай с него едни амино и некоя креатинова матрица щом креатин искаш.. и си бомба.. Иначе ме съмнява в протеина да има достатъчно амино пък и винаги допълнително си е в + за тебе..
11.11.11
20:10
Към начина на задаване на въпроса - няма да е зле да даваш информация за теб (години,ръст,тегло,стаж) !
Лош отзив за синтракс уей шейк-а не съм чувал .. Виж ся в сравнение с други протеини са го оставяли на 2-ро място , но това е друг въпрос . Scivation whey , Syngex ии може би Hyper whey са добри протеини на горе доло еднаква цена. Синтракса е само концентрат , докато Сайвейшън е бленд от концентрат и изолат , хипер уей-а е изолат , концентрат и мицеларен казеин , а за Сингекса не помня.За някой хора е важен фактор и съдържанието на въглехидрати и мазнини в протеина , както и какви овкусители има...
11.11.11
21:42
Абе вземай един Сай-Ментор и не го мисли ;) В Premium Whey-a имаш 6гр. бцаа и 5гр. глутамин ;) Няма да ти трябват ни бцаа бластове, ни нищо ;)
Данни за мен може да се видят в дневника ми , който поизоставих малко ;)Пфууу Тая работа!!!
Ето накратко какво сравнявам :
BCAA Blast Pure Nutrition
Доза 6.5гр.——±1 лъжичка (6,5 грама) преди и след тренировка, сутрин и между храненията
± Калории 21 ± Витамин B-6 (Pyridoxine) 2.5 mg ± .....
( 1 )....Калий (Potassium) 40 mg ±
(2)....Натрий (Sodium) 20 mg ±
3) Л-Глутамин (L-Glutamine) 1,000 mg ±
4)Л-Валин (L-Valine) 1,000 mg ±
( 5)Л-Изолеуцин (L-Isoleucine) 1,000 mg ± ( 6 )
( 6) Л-Леуцин (L-Leucine) 2,000 mg.
Syntrax Whey SHAKE
Доза 30 ± Дози в опаковка 76 ± Въглехидрати 3 g 1% Захари 1 g ± Калории 120 ± Мазнини 1.5 g 2% Наситени мазнини 1 g 5% Протеини 23 g 46%
Калий (Potassium) 170 mg 5% Натрий (Sodium) 100 mg 4% Л-Аргинин (L-Arginine) 506 mg ± Л-Глутамин (L-Glutamine) 1,748 mg ± Л-Валин (L-Valine) 1,334 mg ± Л-Изолеуцин (L-Isoleucine) 1,380 mg ± Л-Леуцин (L-Leucine) 2,507 mg ± Л-Лизин (L-Lysine) 2,024 mg ± Л-Метионин (L-Methionine) 460 mg ± Л-Треонин (L-Treonine) 1,518 mg ± Л-Триптофан (L-Tryptophan) 460 mg ± Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine) 759 mg ± Л-Хистидин (L-Histidine) 437 mg ±
При среден прием 3 пъти дневно ( т.е 3 дози ) – без значение на кои от двете добавки – мисля , че протеина е по –удачен , ще свърши !!
Вместо амининките за тая цена ще вземя NOW – NOW Foods Adam men’s vitamins
+ некви OMEGA 3 :)Това зимислих за сега , току виж може да ми хрумне др нещо- (wasntme)
А дали е така , кой ще ми каже ?
11.11.11
23:28
Момент... сравняваш ВСАА с протеинова пудра?
Етикетите можем да си ги видим и сами.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.11.11 23:29.
Опитвам се по някакъв начин да си докажа , дали да хвърля пари за Аминота - при положение , че в протеина има някакъкво к-во такива или да не хвърля !! Общо взето в това се и изрззява предното съпоставка ( грешно съм написал , 4е ги сравнявам - коренно различни са )
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.11.11 05:52.
12.11.11
05:59
Ако трябва да избираш между двата типа добавки (ВСАА и суроватъчен протеин), то прецени това според хранителния си режим и по-специално според конкретната организация на храненето ти преди и след тренировка. Разбира се, че в протеиновата пудра има ВСАА, но те се съдържат и в месо, яйца... нали така? В момента (ако трябва да ти дам образно казано някаква аналогия) сравняваш ябълки с извара и се чудиш кое да избереш...