Creatin+Bianabol=има ли смисъл?

Темата е заключена.

18.06.05
18:34

преди си взех Бианабол и сега имам 28 таблетки.Дали да спра бианабола или да го изпия някак си с креатина?идеята ми е дали ще има някъв смисъл да ги пия и двете.Понеже да не го изхвърлям бианабола дали да го пия с Креатина?мерси предварително

NE

18.06.05
19:03

Откъде пък си го взел тоя биАнабол не ми е ясно :shock: ?Такъв май не е изобретен още :) .

CR

18.06.05
19:04

Пич как 6е пиеш Бианабол ......  Are you OK???

CR

18.06.05
20:47

Нетрябва ли тъка някой АДМИН да напише че несе толерира използването на Бианаболи и Стероиди ??? :roll:

19.06.05
10:55

няма много смисал бионабол + креатин, понеже нямат нищо общо но ако ще зимаш стероиди по добре си земи никви деуретици(поправете ме ако не се пише така) понеже след време се ароматизират и се абсорбират като женски хормон в резултат на което се развива млечна железа (цици). И все пак ако още не си се отказал бионабола е добре да се пие със протеини понеже тои помага за абсорбацията на белтъчините (1 таблет 30 грама белтъчини ако не се лъжа)

19.06.05
12:20

[quote author=“ne`mi`puka”]Откъде пък си го взел тоя биАнабол не ми е ясно :shock: ?Такъв май не е изобретен още :) .

еми от книжарница бже пич ти по малоумен въпрос неможа ли да ми зададеш!!!
[quote author=“cRuSh”]Пич как 6е пиеш Бианабол ......  Are you OK???

Ми слагам си го в устата и го пия с вода...Или може да го си го набия в задника за по хубава разтворяемост!!!
[quote author=“cRuSh”]Нетрябва ли тъка някой АДМИН да напише че несе толерира използването на Бианаболи и Стероиди ??? :roll:

А не трябва ли да ти го навра в протеиновия гноясъл задник поне си много терикат???деба ританката си !!!

19.06.05
12:21

[quote author=”^MaD^”]няма много смисал бионабол + креатин, понеже нямат нищо общо но ако ще зимаш стероиди по добре си земи никви деуретици(поправете ме ако не се пише така) понеже след време се ароматизират и се абсорбират като женски хормон в резултат на което се развива млечна железа (цици). И все пак ако още не си се отказал бионабола е добре да се пие със протеини понеже тои помага за абсорбацията на белтъчините (1 таблет 30 грама белтъчини ако не се лъжа)

мерси много за изчерпателния отговор!Значи наи добре е да не го пия бианабола???мерси предварително!

19.06.05
12:34

останалите странични ефекти са: от андрогенното деиствие се получава акне по феиса врата гърдите и раменето, също може да предизвика и силно окосмяване или оплешивяване, понижаване на кръвното, за гинекомастията казах вече (женските гърди) но това може да се избегне като се приемат препарати на основата на Tamoxifen Citrate (Нолвадекс Тамоксифен и др) или стероидния препарат “Провирон” (с активна съставка Mesterolone). Тези препарати са анти-естрогени и ще предотвратят появата на гинекомастия, траино увреждане на черния дроб, агресивно поведение ммм.... засега за тва се сещам “само”

NE

19.06.05
19:29

Абе пич питам те откъде си го зел биАнабола...малоумния май си ти в случая!Като ше пиете сякви лайна поне се научете как се казват :evil:

19.06.05
19:30

Почни креатина след като спреш цикъла с бионабола за да му задържиш ефекта иначе като го спреш много ше спаднеш. Аз почнах креатина след цикъл (винстрол и сустанон250) и не спаднах грам

20.06.05
09:57

[quote author=“Lud_monax”]Почни креатина след като спреш цикъла с бионабола за да му задържиш ефекта иначе като го спреш много ше спаднеш. Аз почнах креатина след цикъл (винстрол и сустанон250) и не спаднах грам

да тва е добра идея! а като спреш креатина не се ли получава “ефекта на спукания балон” рязко спадане на мускулна маса и по точно мускула изхвърля водата която креатина е задържал
аз лично никви стероиди не сам зимал обаче доста вам чел :)

20.06.05
17:58

предполагам че няма да се получи защото от винстрол и сустанон не се задържа вода. А тази от креатина не много. но като го спра другия месец щте ви кажа какво се е получило.

20.06.05
18:32

[quote author=“ne`mi`puka”]Абе пич питам те откъде си го зел биАнабола...малоумния май си ти в случая!Като ше пиете сякви лайна поне се научете как се казват :evil:

абе еи педофил недоебан.Като двама си мерят пишките няма си слагаш гъза че ще ти разпориме анаболната халка...така че нема некъв помияр да ме учи квото и да е било..така че си налягаи лаиняните парцали и оди да сучеш пресно млеко от на маика ти увисналите цици...аи МАРШШШ

^MaD^

мерси много за отговорите...намират се рядко “пичове”като тебе!!!

MI

20.06.05
19:12

нещо темата започна да изпростявя.Затова я заключвам.
Ако пренесете лошото си държание и в другитераздели щеима санкции!!

LOCK 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1