10.11.11
02:08
Здравейте, нова съм във форума на BB-Team и ми харесаха темите, които прочетох, затова реших и аз да се посъветвам с вас. На 16 съм и тежа 53-54 кг. Искам да сваля килограми главно в корем, седалище и паласки... Ако можете да ми дадете някаква програма за отслабване и релеф, ще съм ви многооо благодарна. Впрочем диети не спазвам, по простата причина, че не знам коя диета е най-подходяща за мен, но иначе хапвам по около 3-4 пъти на ден по малко - предимно плодове, зеленчуци и риба. На фитнес ходя от около месец - по 3 пъти в седмицата и тренирам главно за бицепс, трицепс и гърди... Ще съм ви много благодарна, ако ми кажете някаква програма за сваляне на килограми и за оформяне на релеф. :)
Здравей, на 16 не са ти нужни диети. Продължавай да хапваш плодове, зеленчуци и риба. Но включи месо (всякакъв вид: печено, варено или на скара), яйца, овесени ядки, ориз, картофи (не пържени), варива (боб, грах), сурови ядки и мляко ако обичаш. В залата можеш да правиш упражнения със собствено тегло: клекове, лицеви опори, подскоци, планкове, повдигане на крака от вис, хвърляне на медицинска или друга топка. Вкарай и малко кардио: 2-3 пъти на седмица колело, бягане или плуване.
10.11.11
15:22
Ако имаш възможност яж по повече пъти щом искаш да отслабнеш и да намалиш подкожните мазнини
Погледни тази тема за кардиото : http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata
казано от Anelia на 10.11.11, 10:42:
В залата можеш да правиш упражнения със собствено тегло: клекове, лицеви опори, подскоци, планкове, повдигане на крака от вис, хвърляне на медицинска или друга топка.
Принципно в залата гледам да правя упражнения с уредите, защото отделно 2 пъти в седмицата ходя и на тренировки по волейбол, където правя лицеви опори, клякания, подскоци и прочие...
А що се отнася за релефа, искам да си стегна корема, но чувствам, че коремните преси не са ми помагат токова много.
10.11.11
15:54
казано от Eli на 10.11.11, 15:50:
Принципно в залата гледам да правя упражнения с уредите, защото отделно 2 пъти в седмицата ходя и на тренировки по волейбол, където правя лицеви опори, клякания, подскоци и прочие...
А що се отнася за релефа, искам да си стегна корема, но чувствам, че коремните преси не са ми помагат токова много.
Коремните преси съвсем не са път към добрия външен вид на коремната област. Съсредоточи усилията си в храненето - то е решението, както за нежеланите килограми, така и за желаната визия. Волейболът съвсем спокойно може да замести кардио-натоварването, стига да е достатъчно интензивен (не знам как всъщност го тренираш).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.11.11 15:58.
Попринцип корема (пресата) не се поддържа само с коремни преси...както бях прочел някъде скоро: “и 10 000 коремни преси да направиш, пак няма да ти се появят плочките ако нямаш добър хранителен режим, следователно да се храниш правилно.” ...така, че за отслабване и релеф - Кардио, силови упражнения, правилно хранене, воля... това е, успех.
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 10.11.11 19:11.
12.11.11
17:28
Погледни тази тема : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
08.01.12
13:51
според мен всичко което е силно калорично и има много въглехидрати, ще доведе до този ефект