16.06.05
20:04
Здравеите колеги :D Пи6а поста понеже като 4ета из форума виждам 4е пове4ето от нас не одобряват силната(дори болезнена) продължителна мускулна треска. Та аз да кажа за себе си откакто запо4нах да тренирам яко доиде и яката мускулна треска(2-3 дена понякога) дори лека усе6там лека мускулна болка.Таа от тогава тялото ми запо4на да работи истински а мен много по-бързо раста от преди когато имах лека (лигава няква мускулна треска :lol: ) . И така 4увствам мускулите си постоянно напомпани а както казах и резултатите са много по-добри направо супер.Според мен В ТОЗИ СПОРТ ВСИ4КО Е СУПЕР ИНДИВИДУАЛНО :wink: . Които има да каже не6то по темата > Мерси предварително 8) :twisted: :evil: :wink:
да така е в този спорт всичко е индивидуално
офф: не заменяй буквите Ш и Ч с 6 и 4
Индивудуално е.
Но това, че при яко мускулна си растял повече от при слабата е доста недостатъчно, че да заключим, че тя е добра... Както и чувството ти за напомпаност. Не съм сигурен до колко това е признак за здраве, да са ти непрекъснато силно наляти мускулите скръв./подозирам, че не е добре. :)/
Според мен до 2 денонощия ако не мине, значи не е на добре работата. :)
16.06.05
23:19
в началото може и да се чувстваш добре (със яката мускулна треска), но след 2-3 месеца не мисля че ще е така :roll:
Ако изчакваш да мине треската на дадена група и тогава я тренираш отново, всичко е нормално. Но ако тренираш с мускулна треска (яка) не ти вярвам. :D
17.06.05
11:51
eeee Марто разбира се 4е из4аквам да мине и тогава отново тренирам дадената група 8) 8) 8)
Ми тогава си е ОК. Яка тренировка - достатъчна почивка (добро възстановяване) - прогрес :wink: