02.06.05
16:09
Искам да направя цикал за маса но тя да е по ка4ествена.
Кажете си мнението.
Мисля да направя следното
5 дни 10мг. Бионабол 5 дни 20 мг. Бионабол След това спирам Бионабола и запо4вам Сустанона и Деката по 1 ампула на 5 дни за период от 40 дни. След последната инжекция запо4вам отново 5 дни 20 мг. Бионабол и 5 дни 10 мг. Бионабол.
Аз сам на 19 години 185 см. 90 кг. Преди около 8 месеца направих цикъл с Бионабол.
11.06.05
16:05
бе м***у стара некои нема ли да каже некакво мнение. Знам че комбинацията е добра. Но ми е интересно за запо4ването и спирането с Бионабол. Някои ми казват че така масата няма да е мн голяма но за сметка на това по-качествена което в краина сметка търся. Аи некои по-компетентен да сподели мнение по вапроса ако мойе......... 8)
11.06.05
20:15
Лично аз не съм чувал за подобно прекусване на орален стероид.Винаги е било пирамидално из програмите дето съм срещал ! Аз не бих постъпил като теб(лично мнение). А за по качествена маса доколкото знам си има Станозололи и други химии ! А какво рабираш под качествена маса ?
14.06.05
11:33
Бе прерових целия Steroids.ru и намерих подобна схема само със Сустаноно и Дека и мился нея да приложа. Под качествена маса разбирам повече мускули а по- малко вода и мазнини. Така след спирането се губи по-малко. В Стероидс.ру дават качване около 6-8 кг. Но по каествени. Има и схема с Бионабол и Сустанон и при нея дават прираст 10-15 кг. но колко от тях ще задаржиш това е др въпрос.
И сега като се замисля това със спирането на оралния стероид е тъпо и отпада като идея...............
Аи с мир........... :twisted:
то и без това първо се спира оралния а не инжекционния. иначе комбинацията сустано-дека е добре и аз мисля да я опитам като има пара :D . само че в steroids.ru пише да се взиам по 400 дека и 500 сустанон на седмица. ама на мен малко множко ми се вижда. бих пробвал с около 400-500 дека + 250(една ампула) сустанон. незнам коко ше се качи ама дано е повечко. :D . между другото мисля да ползвам декабол, че излиза бая по евтино. пак е нандролон деканоат.
ама пак си трябва пара 6 семичен цикъкл излиза 120 лева само стероидите. живота е скъп 8)
16.06.05
07:50
Първо се спират оралните,а не обратното.Важи когато инжекциона е с продължително действие,а не примерно тесто пропионат ! А декабола в хладилника ли го държиш ,като разпечатиш шишето?Че и аз мисля след 2 месеца да си взема,ма въпроса с хладилника ми е проблемен.
да ти кажа честно не съм се сещал да го държа в хладилника :oops: а и да се биах сетил пак нямаше да стане. в бюрото си го държа заключен в една касичка :D
16.06.05
17:26
Абе то при братята руснаци дозите са доста завишени. Зобят като за световно. Поне това си е лично мое мнение де. И циклите там са за по напреднали. Та най-добрее да се използват само като структура. Аз мисля да направя пирамида с Дека и Сустанон. И като я измъдря ще я напиша.
И по мои сметки излиза само химията кам 150-180 лв. па като туриме протектори допалнително суплементи просто не ми се смята.......но народа е казал че щуротията оди по хората а не по гората........ 8)
17.06.05
11:44
[quote author=“grafa”]да ти кажа честно не съм се сещал да го държа в хладилника :oops: а и да се биах сетил пак нямаше да стане. в бюрото си го държа заключен в една касичка :D
Аха,да не го мисля че може да ферментира ако не е в хладилник :)
мисълта ми беше че ако го държа в хладилника някои ще го набара и после тряя да живея на улицата :D . преполагам че няма нищо да му стане, ама знае ли човек :roll:
20.06.05
11:23
Дам това за хладилника е добар вапрос. Какво ще стане ако не се даржи на судено. Да не би да фермрнтира. Абе и много ми е интересни имат ли стероидите срок за годност??? :oops: Щото и аз като се замисля хладилника ми е малак проблем :? . Но аз мисля да взема само ампули а те се бият целите такаче хладилника не би требало да е проблем....