11.11.11
22:04
Здравейте приятели. Нов съм в форума и до сега на съм разглеждал дневници, но ето че и аз си направих. А ето на кратко моята история. Приятели ме зарибиха да тренирам и почнах (1.70 45кг 24см ръка и към 75 гръбна). Първоначално почнах с една 3кг. гира да правя само бицепс защото незнаех други упражнения. Лека полека почнах да чета по НЕТ-а запознах се с хора които много ми помогнаха. Лека полека се научих да се набирам ( в началото неможех да направя половин набиране сега правя 11 чисти). В началото разполагах само с една гиричка от 3кг но по-нататък си направих една щанга към 15кг която ми беше тежка и на лежанка и за бицепс, но с течението на времето свикнах направих си една 30кг щанга, с която вече свикнах направих си две гири от по 10кг и две от по 5кг. Вече след година тренировки малко по малко станах 175 60кг 31 ръка и 92см гръбна. Сега се набирам много, но тъй като се застудява времето мисля да продължа да си тренирам вкъщи с тежестите които разполагам (2х10кг дъмбела 2х5кг дъмбела 15кг и 30кг щанга и сега мисля да си направя по тежичка към 40-45кг да може да развия повече гърди. Това е моята история на някои може да му се стори смешна и че нищо не съм постигнал, но аз мисля друго. Та въпроса ми е как да си съчетая тренировките вкъщи с гирите т.е с каква програмка. Мерси предварително :]
12.11.11
17:41
Първо поздрави затова че си решил да промениш себе си чрез спорта . Второ това с което разполагаш ти позволява да правиш не малък брой упражнения , с които да натоварваш доста добре ръцете , раменетеи можеби гърба , а за гърдите ти е нужна лежанка или нещо изпълняващо същата функция . За по-конкретни неща като упр и програми можеш да си избереш от този сайт , където имаш доста богат избор .
12.11.11
17:54
Бая си бил слабичък :) Евала ,че си се навил да промениш това
12.11.11
18:03
Мерси. Импровизирам си лежанка и сега правя следните упражнения за гърди - 5х10 лежанка 5х10 флайс и 5х10 лицеви с тежест. Мисля че от както правя тази програма съм дръпнал най-много в гърдите.
12.11.11
18:08
Иначе програмата по която тренрам е следната
Ръце бицепс и трицепс
http://muskuli.stamenov.net/programa-za-race/
Гърди
5х10 лежанка 5х10 флайс и 5х10 лицеви с тежест
И два дена правя набирания и кофи :] при което рамото ми се натоварва доста :]