14.06.05
14:19
направи цикъл с декабол и бионабол. колко време трябва да мине за да направя друг цикъл. ако взимам 5 седмици по 500 мгр. декабол седмично дали ще успея да кача 10-тина кила. със 250 мгр/седмично беше бая слаба работа.
никох ли няма да отговори бре. интересува ме най-вече след колко време мога да започна нов цикъл. тва с 10-те кила само от декабол е ясно че нямя да стане, но все пак :roll:
19.06.05
13:40
Можеш да почнеш вднага цикъл с други препарати различни от нандролони и метани.Но по-добре между циклите да имаш поне месец почивка.След втория цикъл почиваш поне 3 месеца и така.А не като лудите - 10 месеца от годината на стероиди !
еми май ще трябва да изчакам 3 месеца :) . таман да сабера пари, че то си е скъпо. нандролона мисля пак да го ползвам така че ще почакам.
20.06.05
11:41
Виж ся незнам какав ти е стажа със стероиди но ако комбинацията Бионабол и Нандролон ти е слаба незнам. Примерно 8 седмици до 20мг. на ден Бионабол и 250 мг. Нандролон е доста добра, напално нормална и добри резултаи поне според моя опит и наблюдения. А за следващия цикъл колкото е по-отдалечен от предишния толкова по голям ефект ще има. И е добре да има различен препарат. А за това ако е с други препарати че може да е веднага вобще не ти препоръчвам. Все пак организма трябва да се възтанови. Тоя черен дроб да не е за един ден................. :twisted:
20.06.05
17:10
За да се вместиш примерно в 150 кинта за 7 седмичен курс пробвай станозолол и омнадрен ! Аз така бих направил .Па по-нататък народната комбинациа дека+метан :).На почивките прави цикли с креатин и хубав протеин да утвърдиш доколкото е възможно натрупаното с АС.