MLO?

10.11.11
22:03

Къде изчезна тази марка в последните години? Някой знае ли къде се продават и какви продукти има на нашия пазар из физическите магазини?

HE

10.11.11
22:19

Преди години Карабиберов внасяше MLO, та освен да минеш през JK на околомръсното и да видиш там.
Гледам по разни сайтове се разпространяват, а защо не си направиш поръчка?
Иначе попаднах на една стара тема в, която някакъв се е пробвал да ги внася:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/19093

п.п. Предполагам, че пазара се пренасити с добавки или вносителите нямат интерес към фирмата.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.11.11 22:21.

Ако до неделя вечер не си успял да минеш през магазина, кажи ми - ще проверя.
За околовръстното не знам, но във фитнеса има. Какво точно ти трябва?

13.11.11
10:22

Не ми трябва нещо конкретно, но имам спомени от преди няколко години, че уж се възродиха, дори пих техен компонентен протеин и бях доволен. Направиха нов външен вид и т.н. и изведнъж изчезнаха. Е, цените им също бяха солени, което допълнително затруднява популяризирането им. Ако някой знае какво се предлага, да сподели :)

15.11.11
10:52

MLO и Musashi си бяха много добри фирми но май конкуренцията ги изяде

15.11.11
11:32

цените им не са за всеки - това им е проблема

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1