Витамини "Super Vits" от Bulk - какво ви е мнението?

14.11.11
20:44

Здравейте,

след 2 дена ми привършват  Orange Triad,  и се замислих за витамините на бълка.

Тука може да погледните съставките Super Vits - Bulk, които всъщност изобщо не са лоши  както и цената им

Какво мислите за тях ?

14.11.11
21:52

При условие, че  витамините на NOW излизат по-евтино, какъв е смисъла пък питам аз?

15.11.11
10:01

Вчера влезнах в сайта на Бълк, за да видя дали има нещо ново.

Разгледах витамините и не ми направиха особено впечатление. Не са нищо специално и ако съдя по количеството на витамините в една таблетка ми е все тая да отида до аптеката и да си купя от там. Също загледах и цената, мисля, че излизат на горе-долу същата цена, ако си купиш едни хубави витамини от тук.

На Бълк от хаповете съм им загледала кофеиновите хапчета. По 200мг в едно хапче, големи разфасовки и приемлива цена.
Протеиновите пудри също изглеждат добри. Само не знам до колко наистина излиза по-евтино, като се включи доставка и т.н.

Видях, че предлагат БЦЦА на таблетки, но никъде не видях съдържанието на една таблетка...? Специално за тях ме интересува струват ли си?

15.11.11
10:46

на нау са много по-добри , аз от 2 години съм на тях , просто редувам различните видове

15.11.11
13:32

Сега гледах витамините на Now foods (Adam) ако наистина става въпрос за тях, по колко се взимат на ден?
Гледам някои сайтове препоръчват 1 капсула, други казват дозата са 2 капсули?

Мнението беше редактирано от Blahzay на 15.11.11 13:39.

15.11.11
13:56

ти пък недеи гледа само цената - гледай и какво има вътре:)
а НАУ дейли витс който взимам в момента са към  18 лв 100 хапчета - по едно на ден.Can u beat that?:)

15.11.11
20:08

Поръчах си Now Foods Daily Vits 250 Tablets за 48 лв. решено :)

Благодаря на отзовалите.

15.11.11
20:27

дано да сме помогнали
лично аз смятам че НАУ са особено добър избор - GMP сертификата е добър показател за качество

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1