14.11.11
20:44
Здравейте,
след 2 дена ми привършват Orange Triad, и се замислих за витамините на бълка.
Тука може да погледните съставките Super Vits - Bulk, които всъщност изобщо не са лоши както и цената им
Какво мислите за тях ?
При условие, че витамините на NOW излизат по-евтино, какъв е смисъла пък питам аз?
Вчера влезнах в сайта на Бълк, за да видя дали има нещо ново.
Разгледах витамините и не ми направиха особено впечатление. Не са нищо специално и ако съдя по количеството на витамините в една таблетка ми е все тая да отида до аптеката и да си купя от там. Също загледах и цената, мисля, че излизат на горе-долу същата цена, ако си купиш едни хубави витамини от тук.
На Бълк от хаповете съм им загледала кофеиновите хапчета. По 200мг в едно хапче, големи разфасовки и приемлива цена.
Протеиновите пудри също изглеждат добри. Само не знам до колко наистина излиза по-евтино, като се включи доставка и т.н.
Видях, че предлагат БЦЦА на таблетки, но никъде не видях съдържанието на една таблетка...? Специално за тях ме интересува струват ли си?
15.11.11
10:46
на нау са много по-добри , аз от 2 години съм на тях , просто редувам различните видове
Сега гледах витамините на Now foods (Adam) ако наистина става въпрос за тях, по колко се взимат на ден?
Гледам някои сайтове препоръчват 1 капсула, други казват дозата са 2 капсули?
Мнението беше редактирано от Blahzay на 15.11.11 13:39.
15.11.11
13:56
ти пък недеи гледа само цената - гледай и какво има вътре:)
а НАУ дейли витс който взимам в момента са към 18 лв 100 хапчета - по едно на ден.Can u beat that?:)
Поръчах си Now Foods Daily Vits 250 Tablets за 48 лв. решено :)
Благодаря на отзовалите.
15.11.11
20:27
дано да сме помогнали
лично аз смятам че НАУ са особено добър избор - GMP сертификата е добър показател за качество