Продавам лежанки

Темата е заключена.

14.11.11
20:28

Продавам лежанки - 110 лв, пейки - 80 лв. и уред за кофички, набирания и коремни преси - 270 лв. Рабитя с Еконт доставката на лежанките и пейките от офис до офис излиза около 16 лв., на комбинирания уред около 40 лв. При интерес пишете на личен или pano666@abv.bg, тел. 0879555669

Темата беше редактирана от Aли на 28.12.11 08:49.

15.11.11
00:41

Ще си позволя да дам няколко съвета, за да направиш продуктите по функционални, с което да спечелиш и повече клиенти.
Задължително трябва доната част на лежанката (облегалката) също да бъде подвижна, за по голямо удобство при вдигане за горни гърди, да се вдига дори на 90 градуса, защото може да се използва и като облегалка, при вдигане на дъмбел или щанга над глава с две ръце за трицепс. Облегалката ми се вижда по широка от оптималното, трябва да е по тясна, така ще по функционално е и по удобно, а да не говоря и при флайс с дъмбели, че не е добре да се прави на прекалено широка облегалка.

Друго нещо, което много ме изненада е как може да правиш облегалките без да сложиш омекотяваща подложка, а си тапицирал кожата върху голата дъска, това е просто несериозно.  Окачалките при свалено най ниско положение ми се виждат макар по снимка прекалено високо и някой по нисък човек няма да може да откача и закача щангата нормално. Трябва да има повече нива за наклон на облегалката, също така задната част на окачалката трябва да е още по висока, за по удобно поставяне на лоста. Дори тапицирането трябва да се изпипа както си трябва, да няма такива неравни и стърчащи краища по ръбовете.

Винаги човек, когато произвежда някакъв продукт или предлага услуга трябва да се опита да се постави от другата страна, на мястото на клиента, нещо което е толкова лесно и задължително и да помисли, кое ще го мотивира, кое ще му хареса в дадения продукт, за да си го закупи, с какво повече е той от другите подобни продукти на други фирми и т.н. Другото важно е да се търси мнението и на самите клиенти, а това е безценна информация просто.
Помисли над нещата, които споделих, а те са за един още по добър продукт с минимално оскъпяване, но с по голям потенциал за реализация на пазара, на който не си сам !
Успех !

15.11.11
15:13

Благодаря за коментара! Относно седалката на лежанката съм напълно сагласен, че би било по-добре да е подвижна, но това би повлияло на цената с още 10 лв. Под кожата освен дъската съм сложил и твърда 5 мм. подложка, защото смятам, че е по-добър вариянта с твърда подложка, знам го от опит защото съм прамвил и с мека подложка /дунапрен видно на снимките по-долу/. Широчината на облегалката и седалката е 25 сантиметра, а разстоянието между закачалките и облегалката е стандартно като на всички лежанки, но не е проблем да се направи и по поръчка за по-ниски клиенти  и/или каквито и да е други екстри.

Мнението беше редактирано от Aли на 15.11.11 15:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1