Проблем при "застъпване" на снимка с видео от преден пост

KY

12.11.11
19:22

Когато в предният пост има качено видео, а в следващият снимка, която си отворил, то снимката е над видеото, а нейната рамка минава под него и за да се затвори трябва да се скролира, за да излезе рамката на снимката над или под видеото. Не че ми е някакъв проблем, но не изглежда много добре.

Краси, може ли да ми дадеш линк към тема, в която го има този проблем?

KY

14.11.11
18:32

Последната страница на “Лаф Моабет”. Кристианчо е сложил снимка и видео в един пост. Когато се кликне върху снимката, за да се увеличи, тя е на преден план пред видеото, а нейната рамка е на заден план под него - т.е. трябва да се скролира за да се види края на рамката и да се затвори снимката.

14.11.11
18:36

При мен това не се случва, възможно е да е от браузъра.

KY

14.11.11
23:33

IE 8 и Mozilla съм пробвал, и на двете същият проблем. Да не са опити за 3D.

п.п. Същото е и положението като се кликне върху това кой как е гласувал. Явно рамките минават на заден план под видеото, ако има качено такова и те са в неговият обсег.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 14.11.11 23:41.

15.11.11
18:53

И при Chrome го има това нещо.
Като се сролне за да не се застъпват, всичко е нормално.

KY

15.11.11
21:58

Да ето една снимка и от мен. Просто рамката на снимката, когато е в полето на видеото минава под него на заден план и ако края на рамката, в който е мястото за затварянето на снимката не е извън полето на видеото, то тя няма как да се затвори.

15.11.11
22:13

Сега забелязах, че и на андроидския браузър, който вероятно е chrome базиран се получава нещо подобно, докато при настолната Опера няма никакви проблеми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1