Мога ли да започна вече???

RE

16.02.05
20:14

Здравиете на всички първо.Аз и един приател(аз съм на 14 и тои е на 15)мислиме да ходиме вече на фитнес обаче да не дигаме много например да почнеме от малки тежести обаче незнаеме дали първо ше ни пуснат в залата и дали ни е време да ходиме на фитнес  :wink: аз у нас си вдигам малки тежести ама имам много малко(2 гирички и 1 дъмбел).Благодаря предварително :wink:

16.02.05
23:54

Време ви е и правилно сте се насочили към малките тежести.Научете правилното изпълнение на упражненията и прочетете книги по темата

[quote author=“djgorgio-ASTOR”] прочетете книги по темата

Или сайтове  :D

NO

17.02.05
11:33

Според мене , колкото по-малък (на години) започнеш да тренираш , толкова по-добре ! Защото  по-лесно е докато си малък (млад  :D ) . Освен това като започнеш от малък , някакси свикваш със спорта . Тои ти става нещо като навик , хоби ... Става част от начина ти на живот ...

17.02.05
16:34

Но Наме не е точно така

20.02.05
00:10

Най добре е като минеш 16 да  почнеш да се занимаваш с упражненията и да си тренираш по точно фитнес и към 18-20 да се започне сериозно ,това е според мен

RE

19.06.05
00:02

Извинете ме, че пиша по стара тема но за да не правя нова реших да пиша тук.Един мои приател които е на 14(и е малко по-висок от мене)вече започна да ходи на фитнес.Аз си правя упажнения у нас(с гирички по 10 кила и набирания,коренми и лицеви абе много неща)ама не виждам да има ефект :?  :( .Доста дълго време се колебаех дали да почна с фитнеса но моя приател каза че като ме видят в фитнеса ще ми се изсмеят :?  :( .Не че съм дебел ами просто съм нисък и не отговарям(поне аз така мисля)на годините си.Ако сте забравили висок съм около 1.60 тежа 50кила(не съм сигурен дали са толкова може да са повече а може и да са по-малко).Вие как мислите ще ми се изсмеят ли в фитнеса като ме видят или няма да ми кажат нищо а и да почвам ли вече :roll: да ходя и да вдигам не много големи тежести.Благодаря предварително и пак се извинявам че пиша по стара тема :roll:  :oops:

19.06.05
00:10

Никой няма да ти се смее! Щом ти се тренира, тренирай си. Само не бързай много и не очаквай някакви грандиозни резултати на тази възраст.

RE

19.06.05
00:12

[quote author=”Петко К”]Никой няма да ти се смее! Щом ти се тренира, тренирай си. Само не бързай много и не очаквай някакви грандиозни резултати на тази възраст.

Мерси много :wink: .

19.06.05
20:19

и мен на първата тренировка ме бе6е мн срам.бях около 1.75 см 45 кг.
обаче се оказа че никой не ти се смее.а даже обратното,като правих грешно упражнение или с прекалено големи тежести хората идваха и ме съветваха :D

7-ми клас ли си?
Аз 7-ми клас почнах и не съжалявам. Само прави по-леки тренировки .. просто да ти запълват времето и да се чувстваш добре. След 16 вече идват големите тежести  :wink:

19.06.05
20:24

във фитнеса ходят всякакви хора така че без притеснение. само не се изхвърляй да дигаш тежко, че ще се преебеш. ако нешо не ти е ясно питай. по добре да зададеш тъп въпрос от колкото от притеснение да се контузиш.

А, и да добавя нещо - внимавай с кръста. По мое лично мнение не прави клек с щанга и мъртва тяга.

19.06.05
22:17

Е на 14 не вярвам да тича на клека и тягата :) аз съм на 17 и още се паза и гледам да не си преча на растежа мн... :)

PO

19.06.05
22:22

[quote author=“manson”]А, и да добавя нещо - внимавай с кръста. По мое лично мнение не прави клек с щанга и мъртва тяга.

по мое лично мнение трябва да прави мъртва тяга с минимални тежести, защото аз я прескачам все и преди 1-2 месеца мн си прецакаь кръстът.

RE

20.06.05
17:26

Да 7 ми за 8 ми клас съм и съм на 14 години.Ок благодаря на всички ще отида и ще питам инструктора какво да правя.Благодаря на всички :wink:  :)  .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1