Creatin+Gainer+Glutamine смисъл ?

SN

19.06.05
19:47

как е по добре креатин гейнър и глутамин или креатин протеин и глутамин ...аз понеже искам и повечко кила да качвам удачно ли е вместо протеин да пия гейнър ?

SU

19.06.05
19:51

За тебе е с гейнер по-добре или протеин + декстроза

19.06.05
20:06

тая декстроза от къде мога да си я купя и кави пари е.

SU

19.06.05
20:20

На Пиротска цената беше 4лв/1кг ако не се лъжа.

19.06.05
22:12

много евтино бре. по колко се пие. аз съм 77кг. след тренировка за пошълване на гликогена е нали?

SU

20.06.05
01:04

Да,по 50гр на мене лично са ми достатъчни.Но трябва и до 2 часа разбира се и комлексен въглехидрат да приемеш

UC

20.06.05
14:12

абе човече виж ся : смятам че сега започваш сериозно с фитнеса - първия месец тренираи без добавки,после като искаш втория месец си вземи-Геинер / на UNIVERSAL е хубав - за 1 месец - 28 лв/ и вече 3-4 месец си вземи креатин+глутамин+суроватъчен протеин!!!  8)

20.06.05
15:40

по добре си купи протеин и пии глюкоза .... 2.70 килото то пак същото :D и ще пиеш на кило по 1 грам глюкоза на 2 приема ... сутрин и след тренировка тва е сичко :P и повечко словни въглехидрати и готово :D

айде успех :wink:

SN

20.06.05
18:24

ами аз сега пия гейнър на scitec и смиля като ми свърши някаде към началото на август да направя с креаин+глутамин+протеин някой може ли да ми препоръча марка и да ми каже горе долу цени...и също как ви се струват креатина протеините и глутамина на биогейм ? понеже аз на тях съм се спрял. и да попитам кое е по добре суровачен или млечен протеин с креатина и глутамина ?

20.06.05
19:09

[quote author=“snEjk0”]ами аз сега пия гейнър на scitec и смиля като ми свърши някаде към началото на август да направя с креаин+глутамин+протеин някой може ли да ми препоръча марка и да ми каже горе долу цени...и също как ви се струват креатина протеините и глутамина на биогейм ? понеже аз на тях съм се спрял. и да попитам кое е по добре суровачен или млечен протеин с креатина и глутамина ?

за креатина ...аз лично пия тоя на biotech 500 грама за 34.50 лева и съм мн доволен :D а за протеина ... сурватка много ясно мн по лесно се освоява :twisted: тая на нутрим не е лоша http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=134&gid=60 ама струва 28 лева за 1 кило и е 85 % а за глутамина ... ти куку ли си да си купиш нещо на biogame бе човек ?!?!?! тва е най скапаната фирма сигорно в света !глутамина виж за него ... не мога да ти кажа марка знам че е около 100-120 грама за към 15 лева ама марките не ги знам пробаи да си земеш на универсал за мен тва са най добрите 8)  е и оптимум де :lol:

надявам се да съм ти бил полезен :P

UC

20.06.05
21:35

вземи си суроватъчен протеин на всяка марка освен БИОГЕИМ , креатина и глутамина на НУтрим са добри - аз ги пия....креатина е 20 лв за 200 гр и глутамина е 19 лв за 120 гр ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1