Болка ниско долу в корема след мъртва тяга.

16.11.11
15:55

Здравейте.Имам проблем.Днес като правих мъртва тяга получих някаква пареща болка ниско долу в ляво в корема все едно ме режат с нож.И друг път съм имал същата но е отминавала още по-бързо и не е била при мъртва тяга.След няколко минути отмина.След няколко часа се прибрах реших да направя няколко коремни преси след това се наведох и пак ме заболя там и все още леко ми пари.Нещо подобно на оплакването на Bojidar Yagodin.Дали е от слаба мускулатура или съм си докарал херния?Питам ви и ако не мине отивам на лекар.В момента е много слабо чуството и няма промяна във формата на гладкия мускул при напипване.

Темата беше редактирана от Dobromir Kostadinov на 16.11.11 15:56.

16.11.11
16:06

Не искам да те плаша, но май си получил херния, тъйкато точно това, което си усетил ми е до болка познато! При всички положения обаче трябва да се изкаже специалист, така че те съветвам да отиваш възможно най-бързо при личната, да ти дава направление.
Късмет!

16.11.11
16:08

А не трябва ли да има оток или поне някакво набъбване за да е херния?Аз вече почти не усещам паренето.

16.11.11
16:11

Не е задължително, казах ти трябва да те види специалист!

16.11.11
18:15

Тъкмо се прибрах от личната... пипа пипа каза че нямам херния и ми каза 1 седмица никакви тежести..

16.11.11
18:20

Тогава си бомба. И да почерпиш :)))))

16.11.11
18:25

Тя и на мен така ми каза...

16.11.11
18:34

Ако пак ме заболи(което дал Бог да не става) тогава вече на специалист.Там сигурно вече с ехограф ще ме гледат така, че ще се разбере.Но най-вероятно ще е леко разскъсана по-дълбоката мускулатура или да се е обтегнала нещо такова ще да е и лекарката така ми каза.Ще се оправя :)

16.11.11
18:44

Ти си знаеш, но с това “пипане” лекарката може да познае дали имаш херния колкото и ние тука от форума...

16.11.11
18:49

Е то дори тя ми каза, че трябва да има разкъсване в мускула и не намира такова.Утре надявам се да съм добре, ако не директно отивам при нея сутринта.

16.11.11
19:22

казано от Dobromir Kostadinov на 16.11.11, 18:15:

личната... пипа пипа каза че нямам херния и ми каза 1 седмица никакви тежести..

То това нещо някой хирург трябва да опипа. Той знае какво точно да търси и дори само с ръцете може да постави диагноза. Ноо може да изчакаш за да не вдигаш напразно тревога пред лекарите. Лекарката пак добре е казала,една седмица никакъв фитнес. На 15 год не си още за тоя спорт или поне съвсем леки тренировки трябва.

16.11.11
19:30

Спря да ме боли напълно (happy) Аз не правя тежки тренировки , а и тягата е ново движение за мен и не го правя с повече от 40 килограма.През повечето време държа тежестите в диапазона 20-30 килограма.

Мнението беше редактирано от Dobromir Kostadinov на 16.11.11 19:32.

Да и аз имах същия проблем и отидох при личната каза ми че ми няма нищо след това се осумних и отидох диктно на спрециалист погледна ме и ми каза момче ти си за болницата от начало се стерснах , но след това пък се успокоих понеже е намерена на време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1