15.11.11
20:57
Здравейте, съфорумци! :)
Нов съмвъв форума, но не и в практикуването на фитнеса. В момента съм 71кг 175см. Преди 3 години бях 92 кг- много дебел :) Отслабнах и стигнах до 63 кг. Това беше преди половин година. През лятото качих малко мускул, укрепих леко мускулите. Основното ми желание е да изкарам плочки. Трудна работа! От 1 месец съм на режим за качване на мускулна маса. За пръв път започнаха да ми проличават леко пърите две плочки. Препоръчаха ми да кача мускулна маса, за да мога после да орелефя и да получа каквото искам. Това добра препоръка ли е била? Планът е да качвам зимата, но мамка мъ нищо лесно няма! Като искам да свалям- зор, че даже и качвам, а сега няма качване :Х На хранителен режим съм от месец и половина и съм качил 1.5кг. Ето го и хранителни режим:
понеделник, сряда и петък
1) 4-5 варени яйца и два жълтъка плюс една чаша прясно мляко. 30 минути по-късно преминаваме към 2 ядене.
2) Банан - 1 бр. - след 20 минути вода. 30 минути по-късно - трети ядене.
3) Мандарини - 3-4 бройки за порция - 20 минути по-късно вода. - 3 часа по късно четвърто ядене.
4) Обяд: Задушен ориз със зеленчуци и малко масло - растително или животинско - моркови, чушки, всякакви зеленчуци - около 250 гр. - 20 минути по-късно чаша вода
5) Чаша прясно мляко
6) Ябълка - след 20 минути вода
7) Вечеря: Протеинов комплекс - 4-5 филийки пуешко филе със салата от домати и краставици, броколи, чушки, лук. - 20 минути по-късно вода
Мандарини - една порция
9) Чаша прясно мляко.
останалите дни:
1) Овесени ядки подкрепени с прясно мляко. 30 минути по-късно второ ядене.
2) 4-5 яйчни белтъка и два желтъка - 30 минути по-късно една чаша вода. След тридесет минути - трето ядене.
3) Сандвич с пуешко филе - по възможност една препечена филия с две-три филии пуешко филе и около 3 гр масло - рибено, краве, няма значение. - след 20 минути прием на чаша прясно мляко, като 20 минути след млякото приемаме чаша вода от 250 мл. - след два часа 4 ядене.
4) Обяд - Салата около 200 гр и някакво месо - телешко или свинско (помага за мускулния обем) печено на скара/фурна около 150 гр. - 40 минути по-късно прием на чаша прясно мляко, а 15 минути след него прием на чаша вода - 250 мл. след тридесет минути пет ядене.
5) Ябълка - 30 минути по-късно чаша вода.
6) Варени картофи със сирене - аз лично приготвям три варени картофа. Хубаво омекнали и намачкани с вилица като за пюре. Взимам бучка сирене - около 50 грама, и я намачквам и размешвам добре с картофената фея. 60 минути по-късно чаша прясно мляко.
7) Салата - 250 грам - домати, краставици, задушени броколи, сирене, лук, чушка. - 30 минути по-късно чаша вода.
Прясно мляко - 250 мл преди лягане.
Аз не съм много на ти с биология и темата за съставяне на режим ми се опря. Не мога да схвана как да приложа сметките в режим?!
Много ще съм благодарен ако изкажете мнения! :) Омазних малко, но това мисля,че е нормално. Качването става твурде бавно! Смятам да си взема някакви добавки. Мисля зимата да взема нещо от рода на м-стак + трибестан (за покачване на тестостерона. ИСКАМ БРАДА НАЙ-ПОСЛЕ! :д) Трибестанчето как действа? Помага ли за качване. Дано да не съм ви натоварил с твърде дълъг пост ;D Надявам се да се отзовете
Лично аз не разбрах каква е целта ти?Да направиш релеф или да качваш маса?А ако искаш плочки-ти направо се съсипваш от тия млечни продукти.Като гледам пиеш по литър и повече прясно мляко.А и тези плодове-банани,мандарини и т.н не мисля,че са много подходящи при диета за чистене.Ако искаш да качваш наблегни на месо,яйца,ориз,картофи,пълнозърнест хляб,макарони.
16.11.11
20:52
Искам да кача :) Добър ли е режимът за качване??
Мнението беше редактирано от Недялко Кънев на 24.11.11 23:12.