Болки в кръста - да тренирам ли?

16.11.11
09:51

Здр., в понеделник правих крака и се пробвах съвсем лека тяга, като на 5 повторение ме заболя много яко кръста от двете страни
, вчера на тренировка по бокс когато правихме отклони пак ме заболя, днс сутринта към 7 пак ме боли но сега ми мина.. днес дали ще е безопасно ако ми размине още малко да правя крака и тяга? Винаги когато правя мъртва тяга ме боли кръста, а мисля че правилно я права. Дали не трябва да го изключа това упражнение?
П.С. довечера ще мога да пусна и клип

16.11.11
10:18

Слаб кръст.Прави си тягата и с времето ще заякне,ако правиш упражнението правилно естествено.

Мнението беше редактирано от comatose toasddasdas на 16.11.11 10:28.

16.11.11
11:26

Може ако се притесняваш да не се появи болката,да опиташ няколко тренировки да изключиш тягата,а да преминеш на екстензии за тренировка на тези мускули.

АЧ

16.11.11
17:16

Според мен почнини си малко. Внимавай да не захванеш някои нерв !

16.11.11
17:47

обеден ли си че я изпълняваш правилно?

16.11.11
22:00

http://vbox7.com/play:73c1690aa5 Чак сега се прибирам от фитнеса, съжалявам за лошото качество, клипа с гсм-а го праихме

17.11.11
12:34

Някой нещо за техниката от клипа :?

бих казал че техниката е правилна.

не криви главата назад,дръж я в неутрална позиция спрямо гръбнака и пускай щангата на земята.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1