17.11.11
12:31
Здравейте искам да попитам за някакви упражнения за да мога да сваля ГЪЗА (с извинение).Тесен съм в гърба и се получава нещо страшно.В момента свалям кг въпреки че мазнините са най много в областта на краката.
Гъз се сваля с тичане, хранителен режим, яко тренировки за другите мускулни групи и с общо сваляне на процента мазнина.
17.11.11
13:31
казано от rumen_pro на 17.11.11, 13:22:
Гъз се сваля с тичане, хранителен режим, яко тренировки за другите мускулни групи и с общо сваляне на процента мазнина.
Точно това правя и аз наблягам на кардиото започнах да се храня правилно .Само че няма ли да е по добре ако започна да правя някакви упражнения за крака ?
17.11.11
13:43
ако ще правиш за крака - прави за всичко. Препоръчвам ти да започнеш бавно, защото хората които започват наведнъж с много промени издържат една седмица и до там. Прави по малко кардио, храни се все по-зравословно. После включи малко общи упражнения, лостове, после зала. Тренирай цялото тяло - не само краката!
17.11.11
13:48
казано от entwickler на 17.11.11, 13:43:
ако ще правиш за крака - прави за всичко. Препоръчвам ти да започнеш бавно, защото хората които започват наведнъж с много промени издържат една седмица и до там. Прави по малко кардио, храни се все по-зравословно. После включи малко общи упражнения, лостове, после зала. Тренирай цялото тяло - не само краката!
Аз кардио правя предимно във фитнеса заедно с другата част от тренировачната ми програма ;) .