Вчерашното предаване на Крика

RH

20.06.05
00:20

Аве хора гледахте ли вчерашното предаване на Крика, еи тоя е пълен галфон честно. Беше поканил едно момче значи състезател по трибой и вдигане от лег, говор си те ала бала разни неща и Крика разправя сега вика е време за шоу и първо айде да разбия 8 блокчета ийтонг с глава :lol: е ко да прайш съблечи са там раби ги с глава малко вика се замаях, тъпак от всякаде :lol: . И сега вика корният номер вика на оня пич дето го беше поканил на трибоеца дръж тва блокче и той /Крика/ щял да го рабие с крак със скок. И тука вече става страшно приготвя си Крика за удара а пич си стой с блокчето в ръце без да знае какво го чака. Крика скача завърта се и така удря блока ийтонг но той не се чупи а изхвърч и изпращява оня пич в главата съответно му разби носа. Ей аз стоя и не мога да повярвам олигофрения голяма, да се смееш ли да плачеш ли. :lol: Та така ако Крика ви кани в шоуто си пърао се замислете дали да отидете.
А и после вика ей тва е реалити шоу, ей тоя човек не е наред.

20.06.05
01:02

Верно си мислех, че е смахнат, ама чак пък толкова! Разбил главата на момчето, така ли? И****т!

20.06.05
02:32

тоя където беше гост на Крика тренрира в моя фитнес :)
Не му е разбил носа а леко го oжули с итонга :)

RH

20.06.05
02:38

Е щом мислиш че обилно кръвотечение е = на лека ожулване :D

20.06.05
10:41

мдам и аз го гледах , аз ше пробам тва с кутийката с бира ;)

20.06.05
11:43

Тва с бирата съм го правил ма си има чалъм да го напънеш с кокълче на ръката и така като се спука на место после я пръсваш. Стана 2пъти когато съм пробвал и се улях страшно и повече не съм :)
Крика яко шоу е правил, но това си е кретения вече якооо, но то това е шоуто и ние ги правим подобни простоии. Требе да е весело :) но това с разбиването на носа е :) зверска простотия
по-здрави

20.06.05
13:58

Изпуснал съм го това  :(  Някой знае ли дали има повторение на предаването и кога ?

EX

20.06.05
17:08

[quote author=“Mushmurok”]Изпуснал съм го това  :(  Някой знае ли дали има повторение на предаването и кога ?

би трябвало да е днес от 22.15
:wink:

20.06.05
17:13

пак ще го гледам,това е култово изпълнение,ще се пробвам и да го запиша даже :wink:

20.06.05
19:34

Крика и Къцката ( къци ) са неповторими :)

22.06.05
00:21

и аз го гледах тва.само повраряше ей тва е реалити шоу

23.06.05
08:34

Незнам изобщо к’во се учудвате на Крика той си е ненормален от край време... Има един от моя клас (знам , че не е по темата) много му се кефи на Крика и там кат напрай нещо щуро и вика “аааа баси лудия ” и някви от тоя сорт т’ва е бахти простотията чесно......

B

23.06.05
18:50

Eeee радвам се че сте разбрали к’во представлява крика :lol:  :lol:  :lol:
А кой е бил трибоеца в предаването????????????????? :?:  :?:  :?:

24.06.05
10:33

Крика е яко идиот, но прави мно шоу и простотии, а точно на тва се кефи по-голямата част от публиката.

26.06.05
00:10

[quote author=“igv”]тоя където беше гост на Крика тренрира в моя фитнес :)
Не му е разбил носа а леко го oжули с итонга :)

Не стига че го ожули ами му и разби носа не видя ли че кръв течеше изодолу яко
П.С. Той и момчето си каза

DI

26.06.05
11:38

Малко митично ми се видя когато състезателя по трибой каза, че не е употребявал стероиди... иначе както желаете наричайте крика ( предполагам, че повечето неща са верни :roll: ), но човека си прави шоуто. Когато го засека си го гледам с удоволствие :twisted:

П.П. 30 минути АДРЕНАЛИН с Митьо Крика RLZ :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1